El cafè Si Us Plau de Roses acull l’exposició col•lectiva “Roses, visions a fons”

La mostra que va ser inaugurada al mes de setembre a la sala d’exposicions de La Ciutadella recull una trentena de fotografies de cinc autors del Club Badia i mostren el fons marí del litoral de Roses

roses_visions_a_fonsEl cafè Si Us Plau de Roses va acollir aquest dissabte al vespre l’exposició de fotografia subaquàtica “Roses, visions a fons”, del Club Badia de Roses. La mostra, formada per 35 instantànies, va deixar la sala d’exposicions de La Ciutadella el passat 11 de gener, i ara s’exposarà al cafè Si Us Plau durant els propers 2 mesos i es pot visitar durant els horaris d’obertura del cafè de forma gratuïta.

Els autors de les fotografies són Lluís Mas Blanch, Marc Parals, Tomàs Baiges, Jordi Vela i Miquel Trulls. Totes les fotos han estat fetes al litoral del terme municipal de Roses, en punts tant emblemàtics com Cap Norfeu, Cap Trencat o El Lledó, durant les sortides setmanals que realitza el club d’immersió Badia. Les fotografies mostren el fons marí en aquesta zona del litoral; amb fauna que va des de crustacis i moluscs, fins a peixos i algues, entre d’altres espècies.

roses_visions_a_fons1El Club Badia de Roses va néixer l’any 1973 de la mà d’un grup de rosincs amants del mar. Quatre dècades més tard segueix plenament viu, amb activitats com aquesta exposició de fotografies que ara es pot visitar al cafè SI US PLAU. Lluís Mas Blanch, autor d’algunes de les fotografies, comenta que “el fons marí de Roses, de la seva badia –el cap de Creus i la Costa Brava en general–, gaudeix d’un gran prestigi d’àmbit internacional; una explosió de vida i de color que nosaltres tenim el privilegi de poder contemplar i cuidar cada dia.

Aquesta exposició s’emmarca en la programació d’activitats que organitza el cafè SI US PLAU i que inclou concerts, xerrades, degustacions i concursos, entre d’altres.