El cafè Si Us Plau de Roses acull una exposició de fotos de la Costa Brava

La mostra recull una vintena de fotografies de psiatge des del Cap de Creus fins a Lloret, de l’autor empordanès Toni Fernández

El cafè SI US PLAU de Roses va inaugurar ahir diumenge, 9 de setembre, l’exposició “Moments, Costa Brava”, del fotògraf empordanès Toni Fernández.

La col·lecció compta amb una vintena de fotografies que romandran a l’establiment rosicn durant els mesos de setembre i octubre. Les imatges són representatives dels paisatges de tota la Costa Brava, i en les quals podem trobar-hi instantànies del Cap de Creus, de Sant Martí d’Empúries, Pals, Begur, fins l’Estartit, entre d’altres.

Toni Fernández, nascut a la Bisbal d’Empordà, és fotògraf “amateur” i durant aquest 2012 ha estat el 3r classificat de la Lliga Catalana que organitza la Federació Catalana de Fotografia. L’exposició “Moments, Costa Brava” s’ha pogut veure ja a Girona, Sant Joan de les Abadesses, Palau Sator, La Bisbal, Olot i Torroella de Montgrí.

Aquesta exposició s’emmarca en la programació d’activitats que organitza el cafè SI US PLAU i que inclou concerts, xerrades, degustacions i concursos, entre d’altres actvititats lúdico-culturals.