Mes de paraules

El Caiman, la cuina de mercat de qualitat de Roses amb productes Km 0

El Caiman
La terrassa de El Caiman, situada tot just enfront de la Badia de Roses

El Caiman, bar-restaurant de Roses que se caracteritza per la qualitat de la seva cuina amb el segell ‘Gastronomia d’Origen’

Fa molts anys que El Caiman va passar de ser el que típicament es diu un bar de copes al que és avui: una referència a Roses de la cuina de mercat.

I des de llavors, el prestigi gastronòmic de El Caiman ha anat augmentat gràcies a que en la seva cuina s’elaboren plats exquisits del mercat, és a dir, del dia, amb productes Km 0. Productes de proximitat com així ho acredita el segell ‘Gastronomia d’Origen’ amb el que El Caiman ha estat reconegut.

A El Caiman s’ofereix una carta per a tots els gustos. Una carta de cuina de mercat on es pot escollir menjar a base de peix fresc de la llotja, carns i plats per a compartir entre els comensals de la taula.

Però, a banda de tot això, els seus comensals poden assaborir el peix del dia, ja que cada dia, en Manolo, el seu gerent, està en contacte amb la llotja de la Confraria de Pescadors, per després recomanar als seus clients quin és el millor plat del dia.

El secret d’aquest restaurant ubicat a la plaça de Catalunya de Roses no és altre que oferir productes Km 0, del Cap de Creus, i sobretot, d’una de les badies més belles del món: la Badia de Roses.

Menjador a l’interior i terrassa amb vistes a la Badia de Roses
Obert cada dia de la setmana, El Caiman ofereix als seus clients aperitius, dinars i sopars en un entorn agradable.

El Caiman està situat al número 10 de la plaça Catalunya, a primera línia de mar, i a banda del menjador ubicat en el seu interior compta amb una àmplia terrassa per gaudir de la seva gastronomia amb la vista privilegiada que suposar tenir la Badia de Roses al davant.
Així, El Caiman, esdevé un establiment gastronòmic molt recomanable per visitar cada dia o els caps de setmana ja sigui amb amics o acompanyats de la família.