Roses Cultura

El calendari fiscal de 2021 ja és a l’abast dels vilatans

Calendari fiscal de 2021
el regidor d’Economia i Hisenda, Marc Danés, ha anunciat aquest matí que el calendari fiscatl de Roses de 2021 ja està a disposició dels contribuents

El calendari fiscal permet, entre d’altres aspectes, saber les bonificacions que l’Ajuntament de Roses aplica als impostos i taxes municipals

Al mes de març arriba el primer període de pagament dels impostos i taxes municipals de Roses. Per aquest motiu, el regidor d’Economia i Hisenda, Marc Danés, ha fet saber aquest matí que ja està a disposició dels contribuents “el calendari fiscal de 2021 en el que es detalla el període de pagament, és a dir, quines són les dates en les que s’ha de pagar cada tribut, això com també les bonificacions i exempcions que es poden demanar, les quals surten detallades pels diferents casos, com famílies monoparentals, persones amb ingressos reduïts, entre d’altres”.

Així mateix, en el calendari s’explica els llocs i les vies i formes d’ingrés en cada cas, la informació referent a les domiciliacions de rebuts i les bonificacions i exempcions aplicables a cada cas.

El llibret informatiu del calendari fiscal de Roses de  2021 ja està disponible al Servei d’Atenció al Ciutadà-SAC de l’Ajuntament, a la Biblioteca, al Pavelló d’Esports, al Port esportiu, a la Piscina i, en definitiva a tots els equipaments municipals.

El calendari del contribuent de Roses s’inicia el mes de març amb el cobrament de la taxa de guals, la taxa de cementiri municipal, l’impost de circulació, la taxa de senyalització informativa a la via pública i la taxa de parades de taxi, que s’allargarà fins al 15 de maig. Entre l’1 de juny i el 31 d’agost, s’obrirà el període d’ingrés dels impostos de béns immobles i activitats econòmiques, així com les taxes de recollida de residus, d’ocupació comercial de la via pública, del mercat setmanal i del mercat cobert.