El Campament Reial s’establirà a Roses demà diumenge i dilluns a l’espera del Reis Mags

Campament Reial de Roses

Donat l’èxit que va tenir l’any passat l’Ajuntament de Roses amplia l’horari del Campament Reial

Campament Reial de RosesL’any passat va el primer cop que el Campament Reial es va establir a Roses a l’espera dels Reis Mags, i va tenir tant d’èxit, van visitar-lo tal quantitat de nen i nenes acompanyats dels seus familiars que l’Ajuntament de Roses ha decidit ampliar enguany el seu horari.
Així, enlloc d’un sol dia com al 2014, el Campament Reial hi serà demà diumenge d’11 a 14 hores i de 16 a 20 hores, i el proper dilluns d’11 a 14 hores.

Novetats al Campament Reial i sorpreses a la Cavalcada dels Reis Mags
Un Campament Reial que estarà ubicat a l’Espai Cultural de la Ciutadella, com l’any passat i en el que la mainada podrà gaudir “dels tallers que se celebraran per als més petits, dels patges dels Reis Mags amb la novetat”, ha destacat el regidor de Festes i Carnaval, Juan M. Fernández, Ferdy, “d’una granja que hi haurà fora de la Ciutadella amb diferents animals per a que els més petits els puguin veure de prop, i també una jaima”.

Serà un dia i mig en el que el Campament Reial romandrà a Roses a l’espera de l’arribada dels Reis Mags, que iniciaran la seva Cavalcada, com els dos darrers anys, des de la mateixa Ciutadella en direcció a l’Ajuntament per, des d’un dels balcons, dirgir una paraules a tots els nens i nenes de Roses.

Una cavalcada que viurà “alguna que altre sorpresa”, ha avançat Fernández, que sense dir de què tracta la sorpresa o sorpreses, ha desvetllat que “que tindran lloc a les portes de la Ciutadella”.

Tot seguit del seu parlament a l’Ajuntament de Roses, els Reis Melcior, Gaspar i Baltasar faran una recepció personal a l’envelat de la plaça Frederic Rahola a tots els nens i nenes de la Vila.