El càmping La Ballena Alegre organitza el primer triatló familiar que es fa a la demarcació de Girona

La Ballena Alegre

Moment de la presentació del triatló ‘Costa Brava Triathlon by sailfish’

La Ballena Alegre de Sant Pere Pescador acollirà del 3 al 5 de juny el ‘Costa Brava Triathlon by sailfish’, el primer en les seves característiques que es farà a la demarcació

La Ballena Alegre
Moment de la presentació del triatló ‘Costa Brava Triathlon by sailfish’

Aquest esdeveniment esportiu es tracta d’una oferta que es durà a terme amb família, ja que tots els acompanyants podran gaudir d’activitats fetes a mida i presenciar les competicions.
Una iniciativa que es va presentar ahir en un acte al Patronat de Turisme Costa Brava Girona, i que va comptar amb la presència el director del Patronat, Ramon Ramos; l’alcalde de Sant Pere Pescador, Agustí Badosa; el gerent del càmping, Àlex Trias; el president de l’Associació de Càmpings de Girona, Miquel Gotanegra; el directiu de la Federació Catalana de Triatló, Jordi Congost; el coorganitzador i tècnic de Dual Grups, Moisès Gangolells i dos atletes d’elit:  Albert Parreño i Anna Flaquer. Hi participaran unes 200 persones i és una gran aposta pel turisme familiar i la potenciació dels càmpings com a grans parcs de vacances de les comarques de Girona, segons s’ha destacat.

Darrera del ‘Costa Brava Triathlon by sailfish’ hi ha també els organitzadors que porten anys preparant el Half de Berga, una de les proves més importants i amb més prestigi del seu àmbit a l’Estat. Dins el preu de l’allotjament al càmping s’inclou una inscripció gratuïta a les proves.
El programa comença demà divendres amb una festa de benvinguda i música, i continua dissabte amb una gran gimcana familiar.

Dissabte a la tarda es farà el Kids Race (un aquatló), par a nens i nenes d’entre 7 i 14 anys. Per als esportistes, hi haurà un aquatló de 2.500 metros de cursa a peu i 1.000 metres de natació. La natació es farà a la platja del Cortal de la Devesa, davant de La Ballena Alegre.
La cursa a peu es durà a terme per la zona de dins del recinte. A las 9 de la nit hi haurà una Pasta Party i a partir de dos quarts de 10 una festa d’espectacle acrobàtic.

Per a diumenge hi ha prevista la prova de Triatló, que és la més important, amb 750 metres de natació a la platja del Cortal de la Devesa, 20 quilòmetres de ciclisme pels termes de Sant Pere Pescador, L’Armentera, Ventalló, Viladamat i l’Escala, i 5 quilòmetres de cursa a peu per la zona interior del càmping, que acabaran a la una de la tarda amb una paella popular.