Suquet de peix de Rose

El campió rosinc de taekwondo, Joan Jorquera, guardonat a la 1ª gala dels Premis Joves Promeses de l’Esport Gironí

Premis Joves Promeses de l'Esport Gironí
Joan Jorquera (esquerra), Ramon Ruiz, el seleccionador català de taelwondo, Javier Aguado i l'Adrià De Dios amb els seus guardons

Joan Jorquera va rebre el guardó de mans del Secretari de l’Esport de la Generalitat, IvanTibau i del representant de la Secretària de l´Esport a Girona, Josep Pujals

Premis Joves Promeses de l'Esport Gironí
D’esquerra a dreta: Joan Jorquera , Ramon Ruiz, el seleccionador català de taelwondo, Javier Argudo i l’Adrià De Dios amb els seus guardons

Ahir al vespre va tenir lloc l’acte d’entrega dels primers Premis Joves Promeses de l’Esport Gironí a l’Auditori de la capital de la demarcació. Uns reconeixements destinats als joves d’entre 14 i 18 anys que van guanyar una final catalana o van fer podi en una competició superior.
I el rosinc Joan Jorquera, com a campió de Catalunya i Espanya en innombrables ocasions, així com en d’altres competicions de caire internacional va ser un dels guardonat. Premi que va rebre de mans del Secretari General de l´Esport Iván Tibau i del representant de la Secretària de l´Esport a Girona, Josep Pujals.

Uns reconeixements que també van tenir els taekwondistes figuerencs Ramón Ruiz i Adriá de Dios en presència del tècnic de la Selecció Catalana de Taekwondo, Javier Aguado.

El jove campió rosinc, va afirmar trobar-se “molt feliç pel reconeixement, i encara més per poder compartir-ho amb els meus companys de selecció, en Ramón i l’Adrià”, destacant “haver pogut conèixer personalment al representant territorial de l´Esport a Girona, el qual segueix de prop la meva carrera esportiva des que vaig començar” i donant les gràcies “al meu entrenador de la Selecció Catalana Javier Argudo pel suport i la confiança que em dóna”.

L’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, com amfitrió de l’acte va dedicar unes paraules a tots els esportistes guardonats encoratjar-los a continuar en la seva excel·lència esportiva.