El cantautor basc Jabier Muguruza tanca el cicle Música D’Nits

Jabier Muguruza al Música D’Nits de Roses
Jabier Muguruza durant un concert

Jabier Muguruza oferirà a la Ciutadella de Roses un recorregut per la seva àmplia discografia

Després de les actuacions de Gemma Humet i del tàndem integrat per Ian Sala i Ignasi Tomàs, el proper dissabte, 22 d’agost, arriba a la Ciutadella de Roses el concert de cloenda del cicle Música D’Nits, amb l’actuació Jabier Muguruza i Mikel Azpiroz.

Jabier Muguruza, un dels més reconeguts cantautors de les darreres dècades al País Basc, oferirà a Roses un recorregut per la seva àmplia discografia. Música i paraula han estat els dos eixos de la vida professional d’aquest compositor, acordeonista i cantautor, l’obra del qual ha rebut l’elogi unànime de públic i crítica (tres Premis de la Música, Premi Barnasants, Premi MIN, professor a l’escola de Paul McCartney a Liverpool,…), traspassant fronteres amb la seva música. En la seva actuació de dissabte, Muguruza estarà acompanyat per Mikel Azpiroz al piano, músic del més alt nivell de l’escena basca.

El concert s’iniciarà a les 22 hores, on s’aplicarà les pertinents mesures de seguretat a causa de la pandèmia. Es recorda als assistents l’obligatorietat de l’ús de mascaretes. El preu de les entrades és de 8 € (6 € per als socis del Club Cultura Roses) i es poden adquirir a la pàgina web rosescultura.cat i a la Ciutadella de Roses.

Les entrades estan a la venda a www.rosescultura.cat.