Programa d'activitats del CAR Jove de Roses

El CAP de Roses obre les seves portes als infants de I4 de les escoles de Primària

CAP de Roses
Els infants van gaudir i participar activament durant la visita al CAP de Roses

Una iniciativa que ha tingut una molt bona acollida per part dels alumnes de les Escoles de Primària de Roses i Palau-saverdera que hi han participat

Arran de la iniciativa de la infermera pediàtrica, Eli Blasco i la Referent en Benestar Emocional, Mercè Homs, durant aquest curs 2022-2023 els alumnes de I4 de les escoles de Roses i Palau-saverdera de Primària han pogut conèixer el Centre d’Atenció Primària (CAP) de Roses i els i les professionals que hi treballen. 

A través d’aquesta activitat comunitària, s’han obert les portes del CAP de Roses i els infants han pogut recórrer i conèixer les instal·lacions del CAP, com ara el servei urgències, així com les diferents diverses consultes, entre d’altres dependències del centre sanitari.
Així mateix també han pogut conèixer diferents rols professionals del món sanitari alhora que aprendre, a través del joc, com es pot atendre als usuaris i pacients dels Centres d’Atenció primària.

Després de la visita, s’ha impartit als joves alumnes una senzilla però important formació relacionada amb els hàbits saludables, entenent aquests com l’alimentació saludable, la higiene de mans i bucal, l’exercici físic, la vacunació i també la identificació i gestió emocional.

Aquesta iniciativa ha tingut una molt bona acollida per part dels alumnes que han participat activament en les sessions.