El Capità Amèrica salvaguardarà dels dolents als participants del Carnaval de Roses

Carnaval de Roses 2015

Els membre de la colla UFF!!, els futurs Capità Amèrica posant amb la carrossa

Els membres de la colla UFF!! es convetiran durant 4 dies en el superheroi Capità Amèrica

Carnaval de Roses 2015
Els membres de la colla UFF!!, els futurs Capitans Amèrica, posant amb la seva carrossa

L’any passat els membres de la colla UFF!! es van declarar uns golafres durant el Carnaval de Roses, tot i que ben bé no sabem amb ciència certa si el fet d’anar disfressats de Cup Cake, literalment Pastís de Tassa en català, va significar que s’atipessin d’aquest dolç d’origen anglès. Però tot podria ser. Fins i tot, que agafessin uns quilos de més cadascú dels components d’aquesta colla. I tot podria ser perquè enguany han decidit homenatjar al superheroi Capità Amèrica, “no es pot dir, però sí, n’hem de Capità Amèrica”, un superheroi que en el seu objectiu de salvar als bons dels dolents no té temps de menjar. I per tant, es manté en el seu pes ideal.
I tot podria ser que res d’això tingui a veure en l’elecció d’aquesta disfressa pel carnaval d’enguany ja que “ho vam decidir democràticament, ens reunim un dia tota la colla, cadascú posa sobre la taula la seva proposta i votem. Tenim un sistema a tres voltes i va guanyar el Capità Amèrica”, va afirmar Xavi Salas, un membre de la colla UFF!!

Així que no és molt difícil saber com anirà decorada la carrossa, “no, perquè l’engalanarem com va el Capità, de blava amb l’escut i d’altres motius que ens recordin a aquest superheroi”, va assenyalar Salas.

La colla UFF!! va tenir la sort de disposar d’una barraca per la festa major de Roses, la qual cosa els ajuda molt a pagar “les despeses del carnaval, perquè que som una colla molt petita i pensa que el lloguer de l’equip de música ja són 800 euros” va especificar en Xavi.

I si que són una colla petita, perquè va dir el membre de la UFF!! “enguany ens disfressem només una vintena de persones, de les quals cadascuna paga 130 euros, el mateix que els anys anteriors”, el que dóna un pressupost d’uns 2.600 euros, amb els quals entra tot, menjar, beure, “la modista no fa falta perquè es una disfressa comprada” i l’arrossada.

Respecte a fer un sorteig únic o un per cada dia “ens dóna igual però seria més divertit sortir cada dia des d’un lloc diferent”, va apuntar Xavi Salas.

Surtin d’on surtin, vint Capitans Amèrica salvaguardaran dels dolents als milers de participants del Carnaval de Roses.