El CAR Jove de Roses engega el cicle ‘Sexualitat en femení’ només per a noies

‘Sexualitat en femení’ a Roses

‘Sexualitat en femení’ és un cicle de xerrades adreçat a noies i joves a partir 14 anys que es portarà a terme al Centre d’Activitats de Roses (CAR Jove)

‘Sexualitat en femení’ a RosesDe tres xerrades es composa el cicle ‘Sexualitat en femení’.
La primera, que se celebrarà el proper dilluns, 7 de maig, a les instal·lacions del CAR Jove, sota el títol ‘Desig en femení’, la sexòloga i tècnica de Joventut, Gisela Rodríguez, abordarà aquest tema i com condicionen els mites de l’amor romàntic.
La xerrada està plantejarà com una sessió entre noies a partir de 14 anys, per parlar d’una manera còmode i distesa sobre com condicionen els mites i els prejudicis en la sexualitat.

‘Dansant amb la lluna’ és el títol de la segona xerrada que se celebrarà el 14 de maig destinada a noies de 6è de primària a 2n d’ESO i les seves mares.
Durant la xerrada, l’educadora, arterapeuta i facilitadora d’espais de trobada per a dones, Sara Cufí, impartirà un taller per oferir eines a les nenes que estan en edat de menstruar per primera vegada que les ajudin a poder integrar a la seva vida els canvis interns que s’estan produint en els seus cossos, i a poder connectar amb la naturalesa del cicle femení.

Per últim, i sota el títol ‘Prohibit als nois’, Vittoria Casullo, llevadora del Programa Infosex de l’Oficina Jove Alt Empordà, parlarà de sexe en un ambient de confidencialitat, sense censura i amb informació de qualitat.
Aquesta darrera xerrada tindrà lloc el dia 28 de maig i està destinada a noies a partir de 14 anys.

Totes les activitats tindran lloc els dies indicats a les 18.30 hores, i totes al CAR Jove.