El CAR Jove de Roses també va iniciar ahir el nou curs d’activitats

CAR Jove de Roses
El CAR Jove de Roses

Ahir, 14 de setembre, el CAR Jove de Roses va obrir les inscripcions per als cursos, activitats i tallers

El Departament de Joventut de Roses ha decidit, tot i la incertesa actual i la situació sanitària de la Covid-19, donar resposta a les necessitats i demandes dels joves programant un nou curs d’activitats i taller al CAR Jove.

Així, dins la programació d’aquestes activitats “hem decidit recuperar aquelles que no es van poder fer a causa de l’estat d’alarma per la pandèmia”, ha afirmat la regidora de Joventut i Esports, Vero Medina, assenyalant que dins la programació per al curs 2020-21 “destaca la programació exclusiva per a joves de 18 a 29 anys amb propostes variades com supervivència, de cant o un taller de sexualitat feminista, entre d’altres”.
Així mateix, els adolescents continuaran gaudint un any més de les activitats de Teatre, jocs de Rol, cursos Cuina i Pastisseria i, com no d’Oci nocturn alternatiu. Però també “tindran més innovadores com és la creació d’una App, o un taller de fotografia d’estudi entre moltes altres activitats, sempre atenent les demandes dels joves”, ha afirmat Medina.

El CAR inclou a més serveis com el d’Informació Juvenil, el Servei d’Atenció a l’Adolescència (terapèutic) i el Servei de Treball Jove, així com espais que conviden a la reflexió i a l’activisme dels i les joves. 

Totes les activitats i serveis són gratuïtes amb la voluntat de garantir l’accessibilitat de tots els rosincs i rosinques. Alhora, per tal d’organitzar la programació, s’ha tingut en compte totes les mesures de seguretat i prevenció recollides en el PROCICAT per evitar la propagació de la Covid-19.

Inscripcions

Les preinscripcions per a les activitats es van obrir ahir, 14 de setembre, a través del correu electrònic joventut@roses.cat i també de forma presencial en el CAR Jove de Roses.
Cal destacar que cada activitat compta amb un aforament limitat, que un cop arribi al mínim establert necessari per a l’inici de cada curs o activitat, s’informarà els interessats i interessades per tal de començar l’activitat i efectuar el pagament de la quota en cas que sigui necessari.