Programa d'activitats del CAR Jove de Roses

El CAR Jove de Roses viu un final d’any atapeït d’activitats

Nadal al CAR Jove de Roses
El CAR Jove de Roses va organitzar una xocolatada que van gaudir tant els joves d'ara com els joves d'abans

Els joves de Roses responen a les activitats organitzades pel CAR l’última setmana de l’any

Des d’aquest passat dilluns, 27 de desembre i fins ahir dijous, l’Àrea de Joventut de Roses a través del CAR Jove ha celebrat una sèrie d’activitats dirigides al jovent d ela Vila. Activitats de caire lúdic, cultural, esportiu i fins i tot gastronòmic, com així va ser la primera que es va portar a terme i que va consistir en un taller de pastisseria nadalenca per tal d’endolcir aquestes festes de Nadal. A la vegada va entrar en escena l’esport amb la celebració d’un campionat de ping-pong, que es va arrodonir amb un pica-pica de Nadal.

Dimarts, va ser la jornada lúdica en portar-se a terme la Quina del CAR Jove, en la que hi va participar activament extraient les boles, el propi alcalde de Roses, Joan Plana.
Una jornada lúdica que va continuar dimecres amb el Joc d’escapada (Scape room).

I ja ahir, l’últim dia de les activitats va entrar en joc de nou la gastronomia en organitzar a la plaça Catalunya una xocolatada amb melindros amenitzada per la música d’un DJ.

En definitiva, ha estat un final d’any del CAR Jove atapeït d’activitats en la que el jovent de Roses ha respòs “de manera espectacular”, ha afirmat la regidora de Joventut, Vero Medina, desvetllant que el secret per això “és que són els propis joves els que demanen i decideixen quines són les activitats que els hi agraden, que volen organitzar i gaudir”.

I d’aquesta manera s’ha recuperat el Nadal al CAR Jove, amb activitats dirigides, evidentment, al jovent de Roses i que ha estat possible “gràcies a tot l’equip de l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament, sense oblidar a la Piscina Municipal, als Cinemes Roses o l’Àrea de Cultura que es van implicar en la donació de premis de la Quina”, va agrair Medina, la qual va reiterar el seu “agraïment, sobretot als joves, perquès sense ells totes aquestes activitats no s’haguessin pogut tirar endavant”.