El CAR Jove estrena programa d’activitats per aquesta primavera

CAR Jove de Roses
El dinamitzador juvenil, Jordi Abadal, amb estudiants del Centre Escolar Empordà, on va repartir el programa d'activitas del CAR Jove per aquesta primavera

El CAR Jove ofereix  per primer cop i com a novetat un programari d’activitats per la primavera dirigida al jovent de Roses

CAR Jove de Roses
El dinamitzador juvenil, Jordi Abadal, amb estudiants del Centre Escolar Empordà, on també va repartir el programa d’activitats del CAR Jove per aquesta primavera

El CAR Jove de Roses mai para, ja sigui primavera, estiu, tardor o hivern, d’organitzar activitats de caire cultural, esportiu i lúdic dirigides al jovent de Roses.

Però, els seus responsables, amb l’objectiu de fer més visible l’oferta de serveis envers la joventut de Roses, han anat un pas més enllà, “i com a novetat hem creat un programa d’activitats on surten reflectides totes les activitats que organitzem des del CAR Jove per aquesta primavera”, ha afirmat la regidora de Joventut, Anna Jorquera.
Un programa d’activitats que el dinamitzador juvenil, Jordi Abadal, ha repartit pel centres educatius de Secundària de Roses, i entre les que es poden trobar tallers, xerrades, oci nocturn alternatiu i la ja tradicional excursió a Port Aventura.
Activitats entre les quals “em fa una especial il·lusió presentar unes xerrades que són només per noies -vegeu programa a sota-, on parlarem de sexe, sense tabús, amb la presència d’una sexòloga i una llevadora”, ha desvetllat el Dinamitzador Juvenil, Jordi Abadal, el qual fa una crida “a totes les noies que assisteixen per tal de resoldre interrogants algun dubte que puguin tenir respecte a la sexualitat”. Abadal va anunciar que “més endavant tenim previst fer aquestes xerrades exclusivament, en aquest cas, per només nois”.

Totes les activitats aniran a càrrec, com en els darrers anys, pels dinamitzadors de l’empresa Llegendària Lleure`, Rosa Cruzado i Nèstor Morales, i el propi Jordi Abadal.

CAR JOVE
Activitats Primavera 2018

POSA’T GUAP@

Vols posar-te guap@? Manicura, maquillatge, perruqueria… Obrim, al CAR, un saló de bellesa amb la par- ticipació de les alumnes d’estètica de l’Okup’alt. T’ho perdràs?
Taller gratuït.
DILLUNS 9 D’ABRIL, DE 16 a 20 hores, al CAR

L’ALTRA NIT. Oci nocturm alternatiu

  1. Dissabte 14 d’abril. Accions artístiques.
  2. Dissabte 21 d’abril. Nit de misteri I: Cluedo en viu.
  3. Dissabte 28 d’abril. Nit de misteri II: sortida amb misteris i llegendes urbanes de Roses.
ELS DISSABTES, DE 21 a 01 hores, al CAR

SURVIVAL ZOMBIE

Si vols participar en un Survival Zombie, vine als nos- tres tallers! Aprendràs a fer maquillatges terrorífics, gestionar l’esdeveniment, fabricar attrezzo i disfres- ses…, i a organitzar un grup d’amics per a muntar la vostra pròpia nit apocalíptica!
D’ABRIL A JUNY /
Els dimecres, de 17 a 19.30 hores

PARTICIPACCIÓ

Si tens projectes al cap i no saps per on començar, si creus que es poden fer coses diferents i interessants i no saps com enllestir-ho…, vine i t’ajudarem a crear i a portar a terme iniciatives com la que ara mateix tens al cap. A la finalització del taller, s’entregarà un diploma d’aprofitament.
D’ABRIL A JUNY /
Els dimecres, de 18 a 20 hores

EMOCIONA’T

Com et trobes avui? T’ho has preguntat? No ho saps explicar? Saps com resoldre els mals rotllos? Si no ho tens clar, vine i t’ajudarem a aclarir-te les idees! Un espai per a compartir amb col·legues, els de sempre, i fer-ne de nous.
D’ABRIL A JUNY /
Els dimecres, de 18 a 20 hores

CICLE DE XERRADES. SEXUALITAT EN  FEMENÍ

EL DESIG FEMENÍ
Com ens condicionen els mites de l’amor romàntic?
Dilluns 7 de maig, a les 18.30 h
A càrrec de Gisela Rodríguez, sexòloga i tècnica de joventut. Xerrada en un ambient cò- mode per a parlar entre noies sobre com ens condicionen els mites i els prejudicis en la sexualitat.DANSANT AMB LA LLUNA
Acompanyant les primeres regles
Dilluns 14 de maig, a les 18.30 h, al CAR
A càrrec de Sara Cufí, educadora, artterapeuta i facilitadora d’espais de trobada per a dones. Xerrada per a noies de 6è de primària, i de 1r i 2n d’ESO, i les seves mares. Un espai on acompanyar les nenes que estan en edat de menstruar per primera vegada. Un taller que vol oferir eines que les ajudin a poder integrar a la seva vida els canvis in- terns que s’estan produint en els seus cossos i a poder connectar amb la naturalesa del cicle femení.PROHIBIT ALS NOIS
Parlem de sexe
Dilluns 28 de maig, a les 18.30 h, al CAR
A càrrec de Vittoria Casullo, llevadora del Programa InfoSex de l’Oficina Jove Alt Em- pordà. Xerrada per a parlar de sexe en un ambient de confidencialitat, sense censura i amb informació de qualitat, amb l’acompanyament d’una llevadora. Només per a noies. A partir de 14 anys.

TEATRE JUVENIL

  1. Representació de FormulaF, a càrrec de la Companyia Jove de Teatre de l’Oficina Jove de l’Alt Empordà.
  2. Representació de VolLowCost, a càrrec de l’Aula de Teatre Juvenil del CAR.Activitat gratuïta
DIVENDRES 18 DE MAIG, A LES 21 H, AL TEATRE MUNICIPAL DE ROSES

EXCURSIÓ A PORT AVENTURA

Per a joves de 12 a 17 anys. Preu 37 € (dinar inclòs). Inscripcions a: inscripcions.roses.cat del 30 d’abril a l’11 de maig (places limitades)
DISSABTE 19 DE MAIG

ANEM PER FEINA

Si tens entre 16 i 29 anys i busques feina per aquest estiu, no dubtis a apuntar-te a la Borsa Jove de Treball del CAR. Per inscriure-t’hi, cal portar el currículum al CAR a partir del 2 de maig.

  1. Taller de currículums: Dijous 10 de maig, de 18 a 19 h, al CAR.
  1. Taller d’entrevistes de feina: Dijous 17 de maig, de 18 a 19 h, al CAR
Per inscriure-t’hi, cal portar el currículum al CAR a partir del 2 de maig.