Nadal a Roses

El CAR Jove facilita a jovent i empresariat de Roses la contractació de temporada

El CAR Jove crearà un punt de trobada entre empresaris i jovent interessat a treballar durant l’estiu per fer les entrevistes i la contractació d’una manera àgil i ràpida

L’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Roses ofereix a persones d’entre 16 i 30 anys el programa d’ocupació “Anem per feina”, destinat a facilitar la contractació juvenil per cobrir vacants laborals durant la temporada d’estiu a Roses. Des d’avui mateix, 2 de maig, els i les joves que estiguin interessats ja poden presentar els seus currículums al CAR, des d’on es trametran a les empreses que hagin presentat vacants.

Aquesta campanya té per objectiu crear un punt de trobada entre oferta (empresariat) i demanda (jovent interessat a treballar durant l’estiu), amb l’objectiu de facilitar la realització d’entrevistes i contractació d’una manera àgil i ràpida.

Per la seva banda, empresariat del municipi dels sectors de l’hostaleria, restauració, comerç, serveis, o qualsevol altre àmbit, pot també contactar ja amb el CAR per presentar les seves ofertes de treball, i continuar fent-ho al llarg de la temporada en funció de les necessitats de personal que puguin anar precisant.

A partir de les ofertes de feina que es rebin, l’Àrea de Joventut seleccionarà els currículums que més s’adaptin a les necessitats del lloc de treball i els trametran a les empreses interessades, que podran entrevistar o realitzar el procés de selecció directament amb els joves.