El CAR Jove inicia l’any amb una nova programació d’activitats per a joves de Roses

Un curs de breakdance s'oferirà al CAR Jove de Roses / Foto: Ajuntament de Roses

Breakdance, cuines del món, realitat virtual… i fins a 10 tallers ompliran d’activitat el CAR Jove de Roses

El CAR Jove de Roses ja té a punt la nova programació d’activitats per al primer trimestre de l’any, destinades a joves de 14 a 17 anys. Taller de cuines del món, realitat virtual, estètica, manualitats, breakdance, manga… ompliran les instal·lacions del CAR d’aprenentatge i diversió, sumant-se als espais autogestionats pel propi jovent, com l’espai DJOK, l’espai ping-pong o el Club de Lectura. Totes les activitats són gratuïtes i les inscripcions als tallers s’obriran el dilluns, 23 de gener.

El Centre d’Activitats de Roses-CAR inicia l’any amb una programació d’activitats per a joves que inclou una desena de cursos i tallers entorn a disciplines que van des de la zumba o el breakdance fins als tallers de cuines del món, estètica, realitat virtual, manga, teatre o manualitats. Continua a més oferint serveis d’informació i assessorament juvenil entorn a diferents temàtiques, d’orientació d’estudis i professional, així com espais on, simplement, passar una bona estona en companyia de joves que comparteixen les mateixes inquietuds.  

La regidora de Joventut, Verònica Medina, ha mostrat la satisfacció de l’Àrea de Joventut per la nova programació, assenyalant que “estem molt contents de posar a l’abast dels nostres joves un ventall d’activitats variades, divertides i modernes. L’objectiu és continuar oferint un lleure educatiu que ompli les hores d’esbarjo dels/de les joves i que s’ho passin molt i molt bé”. 

Aquesta programació se suma a les activitats formatives, d’assessorament i lúdiques que el centre ofereix de manera continuada, com és el cas dels cursos de monitor/a de lleure infantil i juvenil, el servei d’orientació psicològica, el reforç escolar per a estudiants d’ESO, el Punt d’Informació Juvenil (sexualitat, salut, viatges, estudis, voluntariat, feina…), o els espais Aula d’Estudi, Buc d’Assaig i Ludoteca, o l’activitat TardaJove.

  • Podeu consultar dates i horaris de realització de les diferents activitats clicant en el document adjunt.
Exit mobile version