Mes de paraules

El CAR Jove, lloc de referència per al jovent de Roses

CAR Jove
A dat,el taller de teatre, i a sota el de dansa inclusiva i el de guitarra elèctrica que es fan al CAR Jove

El passat divendres el CAR Jove va organitzat la seva V Mostra de Tallers per ensenyar a la societat de la Vila les activitats que es porten a terme en aquest espai juvenil municipal  

CAR Jove
A dat, el taller de teatre, i a sota el de dansa inclusiva i el de guitarra elèctrica. Una mostra del que es fa al CAR Jove de Roses

El Teatre Municipal de Roses va acollir el passat divendres  la 5ª edició de la Mostra del CAR Jove, activitat impulsada des del mateix espai juvenil per a que els joves puguin ensenyar a la població en general el que han aprés durant el desenvolupament dels diferents cursos i tallers que s’han organitzat al CAR durant els darrers mesos, i dels quals van fer una exhibició del taller de guitarra elèctrica, del taller de dansa inclusiva amb la participació de joves discapacitats i del taller de teatre juvenil.

Abans però, es va projectar un vídeo, “que pot ser ha estat massa llarg, però és que al CAR Jove fem moltes coses, i en aquest vídeo no surt tot el que fem perquè sinó hauria de durar tres hores almenys”, va dir el dinamitzador juvenil, Jordi Abadal, al respectable.

Un audiovisual en el que es va poder visionar un mostra de tot el que es fa al CAR Jove, com ara teatre, aprendre a tocar instruments, estudiar, donar expressió al talent dels  joves dins l’Espai Art, entre moltes altres activitats.

Activitats lúdiques i formatives que han fet del CAR Jove “un lloc de referència del jovent de Roses. Ha passat de ser que era un joc on els joves anaven a passar l’estona i perdre el temps, que és la percepció que tenia la major part de la població, a ser un espai de participació, de formació, de comunicació,  on a banda de divertir-se els joves es formen en els valors de la cooperació, sociabilitat i treball en equip”, va afirmar la regidora de Joventut, Anna Jorquera.

Una transformació del CAR Jove que “ha estat possible gràcies al treball de l’equip de Llegendària Lleure, composat per Rosa Cruzado i Néstor Morales, i la regidoria de Joventut a través del dinamitzador juvenil, Jordi Abadal”, va voler destacar Jorquera.

La franja d’edat dels usuaris del CAR Jove es situa entre els 12 i 20 anys, franja d’edat de la qual està composada l’Esplai Juvenil, proposta creada l’any passat on els joves es reuneixen per fer excursions, anar d’acampada o jugar al jocs de tota la vida, en lloc de quedar-se a jugar a casa amb l’ordinador o la ‘play’.

Així mateix, durant l’acte es van presentar les activitats programades pel CAR Jove per aquesta primavera, i que es pot consultar clicant AQUÍ.