El Carnaval de Roses 2020 ja té cartell

Carnaval de Roses 2020
El regidor de Cultura i Festes, Èric Ibáñez, l'alcaldessa de Roses, Montse Mindan i Vinyet Castellanos amb el cartell del Carnaval de Roses 2020

Un cartell del Carnaval de Roses dissenyat per la jove rosinca 20 anys, Vinyet Castellanos

La Vinyet Castellanos és de Roses, estudia Publicitat i Relacions Públiques a la Universitat de Girona, i té coneixements de disseny gràfic. Una jove rosinca que tenir el do de l’oportunitat quan tot just acabar el Carnaval de Roses 2019 de l’any passat va presentar un cartell a l’Ajuntament que ella mateixa va dissenyar.
Un disseny que “ens va agradar pel seu disseny amb uns colors impactants i vam decidir tirar-ho endavant per ser la imatge del Carnaval d’enguany”, ha afirmat el regidor de Cultura, Èric Ibáñez, encarregat del presentar el cartell amb l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan i la mateixa Vinyet.

L’autora del cartell, una jove de 20 anys, ha explicat que “des de petita he gaudit molt la festa del Carnaval i sempre m’havia fixat en els cartells, i fa un any vaig decidir fer-ne un”. I la Vinyet Castellanos el va dissenyar “inspirant-me en la badia de Roses”. Per tant, la màscara multicolor que hi surt com a elemental central del cartell “està dibuixada a partir d’unes onades amb tons blaus envoltades de gotes que representen les llàgrimes d’alegria i felicitat per celebrar aquesta festa, així com la tristesa de l’últim dia perquè el Carnaval amb la crema del Rei Carnestoltes, i per això les llàgrimes estan pintades amb colors càlids i freds”.

Amb l’elecció d’aquest cartell, l’Ajuntament continua amb la seva aposta dels darrers anys, tot i que aquesta vegada els ha caigut del cel, de servir com a plataforma de difusió del jove talent rosinc, per la qual cosa, Vinyet Castellanos s’ha mostrat “molt agraïda a l’Ajuntament perquè per mi és un gran honor i també una gran oportunitat pel meu futur professional”.

L’alcaldessa de Roses, després d’elogiar i felicitar a l’autora, ha manifestat que “el cartell té un disseny que permetrà fer uns productes de marxandatge molts xulos pel que fa als pins, gorres, samarretes, revistes, programes i davantals per promocionar el nostre Carnaval”.

I és que el cartell presentat aquest migdia, com tots de les edicions anteriors de la festa de disfresses, serà la imatge omnipresent del Carnaval 2020 a Roses, que se celebrarà del 20 al 24 de febrer.