Roses Cultura

El Carnaval de Roses és festa, alegria i enguany, gràcies a la colla Scargottins, hi haurà també molt d’amor

Carnaval de Roses 2022
No ho sembla, veritat?, però aquests Scargottins repartiran molt amor durant el Carnaval de Roses

Official Dealer Gas Monkey GarageAmor que els membres de la colla Scargottins aniran escampant per les desfilades del Carnaval disfressats de Cupido

Cap al vint-i-pico del mes de gener la colla babosa dels Scargottins es va posar a treballar a la seva carrossa “per arranjar els desperfectes del Carnaval de fa dos anys, perquè sortirem amb la mateixa carrossa, però ‘maqueada’, perquè per pressupost i perquè com no sabíem si es podria fer la festa… No hen pogut fer res més”, ha dit el cap de colla, Ferran Prats. Què vol dir amb la mateixa carrossa?, què passa, que per a cada Carnaval hi compren una de nova?…

Total, que abans de submergir-se en les entranyes de la seva carrossa el primer que van fer els Scargottins va ser decidir i manar fer la disfressa a una modista. Si es feia el Carnaval cap problema, i no es feia… Cap problema tampoc!, perquè es guardaria per a quan es fes.
I quan el Consell va decidir que sí es que es feia es van posar a decorar-la. Bé, el de decorar-la és un dir, perquè “com estem en un Carnaval low cost” el que han fet els membres de la colla Scargottins és pintar-la de blanc “per després posar-li cors i altra decoració adient perquè anem disfressats de Cupido”, ha desvetllat en Ferran, el qual sabent la fama d’enamoradís que té… De tots és sabut que cada cop que mira a la seva dona posa aquella cara de tontu-enamora que tira d’esquenes!

Llavors, no ha d’estranyar que hagi escollit aquesta disfressa de Cupido. Perquè va ser ell qui la va escollir. Ni propostes, ni votacions, ni res. Ell va dir que anirien de Cupido “perquè la colla està plena d’ossos amorosos” i al que no l’agradés… Au, que la porta és molt gran!
Visca la democràcia!

Els Cupido, perquè seran un total de 65, aniran a la recerca de persones per injectar-les una bona dosi d’amor… I per carregar-se de fletxes a dojo, cadascú ha pagat “una quota low cost de 110 euros”, 55 € menys que fa dos anys “i amb els que tindran de tot per passar-hi un bon Carnaval, tot i que enguany no hem pogut pagar l’arròs com fem sempre perquè els diners no hi arriben”, ha afirmat Ferran Prats.

Total, que la colla Scargottins emplenarà d’amor les desfilades del Carnaval de Roses d’enguany. Tant d’amor escamparan que no ens estranyaria que pel Carnaval del 2023 se celebrés alguna boda…
Esteu avisats! Ho diem per la gent del públic, que si no volen acabar cassats que no es posin a tir de les fletxes dels Cupidos babosos de la colla Scargottins!