Roses Cultura

El Carnaval de Roses es va inaugurar amb una gran festa a l’envelat

Carnaval de Roses 2020
El Carnaval de Roses es va donar per inaugurat ahir a la nit

Amb la tradicional cercavila i el lliurament de la clau de la ciutat a la primera Reina Carnestoltes de la història a la Vila es va inaugurar el Carnaval de Roses 2020

A les 22 hores es va posar en marxa el Carnaval de Roses al mateix que s’iniciava la cercavila, a càrrec de la banda de percussió Ociart, que va portar als Reis del Carnaval i a Clàudia Abad, representant a la primera Reina Carnestoltes de la festa de disfresses de la Vila. Uns monarques que van ser acompanyats durant tot el trajecte que va des del consistori a l’envelat de plaça Frederic Rahola pel regidor de Cultura i Festes, Èric Ibáñez i un bon grapat de vilatans.
A l’envelat els hi esperava la mestra de cerimònies, la Lídia Sagué, que va fer pujar a tots els Reis, excepte els de la gent gran, per a que dirigissin unes paraules als seu súbdits, i tots el monarques van desitjar  a tothom un bon Carnaval.

Tot seguit, el regidor de Cultura i Festes va donar un bitllet de 100 de les antigues pessetes, la vara de ‘mando’ i la clau de la ciutat a la Reina Carnestoltes. Cal destacar que li va costar una mica al regidor fer-li entrega a la Clàudia de la clau degut a la ‘E’ gegant que Ibáñez portava penjada al coll. Suposem, ja que no li vam preguntar, que la portava tan gran per a que tothom sàpiga que el seu nom, Èric, comença per E.

I després va començar la festa amb la música, primer, l’orquestra Mitjanit, que ho van fer molt i molt bé, i que va donar pas al Dijous Kuit amb la Joventut Rosinka.

Cal destacar que l’envelat no es va emplenar com anys anteriors, ja que molta gent sembla que ja començaa celebrar el Carnaval arreu de la Vila i no tan sols en els espais on se celebren els espectacles organitzats per l’Ajuntament.

[ngg src=”galleries” ids=”23″ display=”basic_thumbnail”]