Cinema a la Fresca

El Carnaval de Roses ja està en marxa

Carnaval de Roses
Aquests tres membres de la Colla Sant Tornem-hi han començat a treballar a la seva carrossa perquè encara no són reis. Ja veureu com durant el Carnaval, quan ho siguin, no faran ni brot

Els Reis del Carnaval de Roses 2019 ja han començat a treballar en la seva carrossa

Carnaval de Roses
Aquests tres membres de la Colla Sant Tornem-hi han començat a treballar a la seva carrossa perquè encara no són reis. Ja veureu com durant el Carnaval, quan ho siguin, no faran ni brot

És ben cert que al passat juliol, a set mesos del seu inici, es va presentar el cartell del Carnaval de Roses 2019. I es va fer per començar a tirar endavant la seva promoció en una època quan el país està ple de turistes.
Es va posar en marxa, llavors, la seva difusió, però ara, quan encara no s’ha acabat l’estiu, i a cinc per a que s’inauguri, ja s’ha posat en marxa el Carnaval de debò amb la decoració de les carrosses.

Diuen, o al menys això és el que se sent a dir en qualsevol xerrada d’amics o tertúlies de sobretaula que als Reis no els hi agrada treballar gaire. Per exemple, és diu, en aquestes xerrades o tertúlies, que els Reis Mags només treballen un nit a l’any i ja està. I no volem entrar en temes tant escabrosos com en la tasca desenvolupada per el Rei emèrit o el successor.

Però, resulta (hem pogut comprovar) que no tots els reis són iguals, que n’hi ha que si que treballen. I pot ser treballen perquè encara no són monarques (potser aquí estigui el secret si la equació Reis + Treball = Ficció, és certa). I encara no són reis perquè ho seran a partir del 28 de febrer de 2019, data en la que s’inaugurarà Carnaval de Roses l’any vinent.

I aquests reis són els membres de la Colla Sant Tornem-hi, els quals ja han iniciat els preparatius per lluir com qualsevol reialesa de a peu faria durant la festa de disfresses de casa seva.

“Serem Reis i volem durant el Carnaval ser dignes d’aquest títol, per tant, aprofitant la subvenció que dona l’Ajuntament als Reis volem fer unes remodelacions estructurals de la carrossa i, per tant, ens hem d’acoblar als horaris del ferrer i d’altres professionals que també hi treballaran al remolc, i com no depèn només de nosaltres tot el que volem fer i el volem fer bé, millor actuar amb temps ”, ha manifestat el cap de colla de la Sant Tornem-hi, Miguel Muñoz.

Per als membres d’aquesta colla és important ser els Reis del Carnaval de Roses, té un significat especial per a ells “i per això aquest Carnaval serà un xic més especial que els altres que he viscut, i volem, com he dit abans, ser un reis dignes, que la gent, en veure’ns sàpiga que som els reis, i amb aquest objectiu i amb tota la il·lusió del món anirem al Carnaval de 2019”, ha remarcat Miguel Muñoz.

I després diuen que els reis no foten ni brot…