Fira de la Rosa de Roses

El Carnaval de Roses, l’èxtasi de la festa de disfresses de l’Alt Empordà

Carnaval de Roses 2023
Carnaval de Roses 2023 / Foto: arxiu

La desfilada de disfresses del dissabte torna a esdevenir un èxit del Carnaval de Roses

Quin primer Carnaval post-pandèmic està vivint Roses. Després de les primeres dues passades, la festa de disfresses de la Vila rosinca està esdevenint un èxit com no es recorda en anys. L’Avinguda de Rhode plena d’uns espectadors que, acompanyats d’una temperatura molt agradable durant la nit de divendres i banyada pel sol durant la tarda d’ahir, està sent testimoni d’una gran festa que estan protagonitzant unes 4.000 que amb les disfresses disfresses i complements varis emplenen de llum, de color i d’alegria un Carnaval que no té competència a la comarca.

El Carnaval de Roses és l’èxtasi de la festa de disfresses de l’Alt Empordà, que podria arribar al súmmum si les colles fossin capaces que el respectable no es dormís entre les passades de les carrosses. Asseguts a les cadires després de dinar, amb el solet que escalfa i t’abriga en el ple mes de febrer i veient que una carrossa que es perd en la llunyania mentre que la següent encara no s’albira, doncs és el millor moment per fer una becaina.

La passada d’ahir dissabte es va iniciar a les 16 hores en punt, doncs en Santi (en Santi de tota la vida) ens va assegurar que a les 18:45 hores encara hi havia tres carrosses a l’inici de la passada, és a dir, per l’Hotel Marina.

Per la resta, chapeau, Carnaval de Roses!

I a les 12 hores d’avui continuarà la festa amb la gran desfilada de diumenge, mentre us deixem amb unes imatges de la desfilada d’ahir dissabte, protagonitzada per la mainada.