Roses Cultura

El Carnaval de Roses s’avança 19 dies amb una festa de disfresses a la discoteca Chic

Una festa de disfresses que es celebrarà aquest proper disssate, 28 de gener, on estan convidats els components de totes les colles del Carnaval de Roses, que gaudiran d’un descompte a l’entrada

La discoteca Chic de Roses va retornar obrir les seves portes, sortosament per la gent jove (i no tant jove) de la Vila en plena època de les festes de Nadal, sens dubte unes dates especials.
I ara, a les portes del Carnaval de Roses, la discoteca Chic vol deixar emprenta en una altra època, i també especial per a tots els rosincs i rosinques com és la festa disfresses de la Vila, potser la més multitudinària i mediàtica de la demarcació de Girona.
Així, “aprofitant que ara, a Roses, no hi ha res i com som gent activa i amb ganes de passar-ho bé i molt carnavalers hem decidit impulsar aquesta festa de pre-carnaval per a que la gent comenci a escalfar disfressant-se venint al Chic”, ha afirmat el promotor Adrià Giner.

I per que la discoteca Chic s’empleni aquest proper dissabte, 28 de gener, de gent disfressada, s’ha contactat amb les colles del Consell de Carnaval de Roses, i que aquestes ho notifiquen a la resta, per convidar-los a aquesta festa pre-carnavalera per la qual “tindran un descompte a l’entrada, amb consumició inclosa, sempre i quan es vagi disfressat”, ha apuntat Giner, el qual ha subratllat que “totes les colles de Carnaval ens poden fer arribar la seva llista de persones que vindran per gaudir del descompte”.

I la manera de fer arribar la llista de persones que aniran a la festa de disfresses és enviant un missatge al compte d’Instagram de la Chic Disco.

L’entrada serà lliure per tothom, que ningú pensi que si no està en una colla de Carnaval no podrà entrar a la festa, ja que serà igual de benvingut, sempre i quan vagi disfressat, clar.

Una festa que serà amenitzada pels DJ Adrià Giner, Victor Abad, F-White, Drexel i DJ Ukkshion