El Carnaval de Roses tindrà ‘Otro Rollo’ a partir d’aquest any

Carnaval de Roses
Aquests joves portaran 'Otro Rollo' durant el Carnaval de Roses

El Carnaval de Roses donarà enguany la benvinguda a una nova colla de disfresses, de nom ‘Otro Rollo’

Carnaval de Roses
Aquests joves portaran ‘Otro Rollo’ durant el Carnaval de Roses

La colla ‘Otro Rollo’ està composada per joves rosincs ex-integrants d’altres associacions culturals de carnaval, fins que van decidir munta la seva pròpia, “sí, ha afirmat la Claudia Abad, membre de ‘Otro Rollo’, volíem una colla del grup d’amics i com tots estaven dispersat per altres carrosses, vam decidir muntar la nostra”.

I per fer això li van comprar per “500 euros”  el remolc a una associació que enguany ha decidit no disfressar-se, amb el qual ja tenen la seva carrossa.
En l’any de l’estrena com a colla els seus components han decidit disfressar-se “de pilots de Fòrmula 1 els homes i d’hostesses les dones”, ha desvetllat la Claudia per assenyalar que “es va decidir per votació, un el va proposar i va ser la proposta que va guanyar”.

Carnaval de Roses
Un component de la colla ‘Otro Rollo’ treballant a la carrossa

‘Otro Rollo’ és una colla que, com ha dit la Claudia, està composada per un grup d’amics, però un grup ben nombrós, ja que en total són “65 persones” els que desfilaran pel Carnaval de Roses, per la qual cosa cadascun d’ells ha pagat “140 euros”, que els dóna per “beure, menjar, pagar la disfressa i la modista, així com el remolc”, ha manifestat Abad.

Preguntada pel número de sortida que els va tocar, la Claudia va assenyalar que “nosaltres estem contents, ens va tocar el 43”, considerant que, tot i ser la manera més justa per decidir l’ordre de desfilada, “potser hauríem de triar primer les colles que som de Roses”.

I respecte a no beure alcohol durant les passades “el sembla bé, molt bé, perquè la imatge de la gent bevent no és gaire bona”.