Fira de la Rosa de Roses

El Carnaval de Roses va viure ahir… Perquè li diuen la desfilada Infantil?

Carnaval de Roses 2024
La desfilada del dissabte del Carnaval de Roses va esdevenir en una gran festa de disfresses

Roses va gaudir de la festa de la desfilada de dissabte del Carnaval de Roses on finalment no va aparèixer la pluja

Hi havia previsió de pluja. Sortosament, pels participants de la desfilada i, desgraciadament per la resta dels mortals, no ho va fer. El que va provocar que la desfilada del Carnaval de Roses es desenvolupés amb total festivitat. Una passada, la de dissabte a la tarda que, en teoria, està dedicada als més petits de casa, però que d’uns anys a ençà no té cap diferència a les altres dues que se celebren en el context de la festa de disfresses de Roses.
Pel que fa a la de divendres, l’únic tret distintiu és que aquesta es fa nit,  i pel que respecta a la de diumenge, que es duu a terme al migdia. Per la resta, cap de diferència.

Les mateixes colles, les mateixes carrosses, els mateixos participants i la mateixa velocitat. Totes tres desfilades són iguals, i “no és just” -van comentar algunes mares amb criatures de 2, 3, 4 anys- “perquè els petit caminen més a poc a poc i no poden seguir el ritme, per això que no li diguin que és una desfilada Infantil”, van assenyalar.

Segurament, aquestes mares, abans de ser-ho ni van caure que la desfilada Infantil es desenvolupa amb la mateixa velocitat que la resta, però ara que ho són i ho viuen han caigut en la compta de que… Perquè li diuen la desfilada Infantil?.

En definitiva, que la desfilada de dissabte a la tarda del Carnaval de Roses va esdevenir en una gran festa per tota l’Avinguda de Rhode.