Fira de la Rosa de Roses

El Carnaval també se celebra a Zodiac Roses

Zodiac Roses
Celebrar el Carnaval a Zodiac Roses és ja tota una tradició

Ja és tota una tradició que a les diferents seccions de la fàbrica Zodiac a Roses se celebri el Carnaval, esdevenint un element de cohesió grupal i de comunicació entre el personal 

Zodiac Roses
Celebrar el Carnaval a Zodiac Roses és ja tota una tradició

Per a ningú és cap secret que el bon clima laboral d’una organització influeix directament i positivament tant en la productivitat com en la satisfacció dels treballadors.

El talent humà és el capital més important de qualsevol organització, és la peça fonamental per implementar l’estratègia de negoci i, a la vegada, per arribar a assolir les metes proposades per la direcció de la companyia.

A Zodiac Española SAU són molts conscients de la importància de fomentar la bona sintonia, amb l’objectiu que els treballadors es trobin en la situació més adient per al bon  desenvolupament de les seves tasques professionals.

I un bon exemple d’afavorir un bona clima laboral és impulsar la participació col·lectiva entre tots els components d’una organització.

En aquest sentit, la Zodiac de Roses fa molts anys que celebra el Carnaval, ja que el personal de les diferents seccions de la fàbrica es disfressa al lloc de treball.

I enguany no ha estat diferent, ja que el passat divendres el personal de cada secció va anar disfressat/da per celebrar la festa del Carnestoltes. Així, tant podies veure caputxetes vermelles com vikingues, noies dels anys 60, hawaianes o guerrers de l’espai. Cal a dir, però, que aquesta darrera disfressa els treballadors ho van tenir molt fàcil utilitzant només la seva màscara de soldador… Per Carnaval, tot s’hi val!

Per a la direcció de Zodiac Española SAU, aquesta iniciativa dels treballadors i treballadores, es considerada molt positiva degut a que millora molts aspectes del dia a dia, com ara la comunicació i la cohesió social, ja que durant el temps de preparació s’afavoreix la participació col·lectiva, es millora la comunicació entre el personal i, un aspecte molt important, es redueix l’estrès.

La creativitat és un altre aspecte a valorar en el Carnaval de la Zodiac de Roses, de tal manera que es fa difícil decidir quina secció és la que ha estat la millor veient els seus vestits de Carnestoltes.