Suquet de peix de Rose

El Carnet Jove segueix creixent a Roses

Carnet Jove Roses
Ja són 60 els establiments de Roses adherits al Carnet Jove, com la botiga Smart&Phone, regentada per Xavi Pérez

L’Ajuntament de Roses fa una crida als establiments locals per adherir-se per poder participar en la propera campanya de promoció

L’Àrea de Joventut de Roses, en col·laboració amb l’Agència Catalana de la Joventut, desenvolupa des de l’any 2022 el projecte Carnet Jove de Roses, potenciant l’ús del carnet a nivell local perquè el jovent pugui beneficiar-se d’avantatges i descomptes en serveis i productes molt diversos, al temps que es promou el teixit comercial de la població. Amb quasi 60 establiments ja adherits, l’Ajuntament fa una crida perquè els comerços i serveis que encara no participen, s’inscriguin abans del 30 de novembre per poder participar en la propera campanya de promoció.

Des de l’octubre de 2022, Roses compta amb el nou Carnet Jove local, que té per objectiu oferir una gran diversitat d’avantatges de qualitat i proximitat per a joves d’entre 12 i 30 anys, incentivant així que el jovent rosinc pugui utilitzar el carnet en comerços i establiments de la mateixa població on resideixen. D’aquesta manera, es vol estrènyer més el seu arrelament i identitat amb el municipi, reforçar el seu vincle amb el comerç de proximitat i promocionar el teixit comercial.

El Carnet Jove de Roses compta actualment amb un total de 59 establiments adherits, amb una àmplia oferta que va des de productes de consum (alimentació, roba, esport, cosmètica, òptiques, farmàcies,….), fins a equipaments municipals (teatre, piscina, monuments…), cursos formatius, cinema o entitats esportives. L’únic requisit necessari per formar part d’aquesta xarxa d’establiments locals és oferir algun descompte als joves titulars del carnet. A canvi, comerços i empreses es beneficien de la difusió gratuïta i del reconeixement social que comporta la seva participació.

Des de la implantació del Carnet Jove local, Roses ha augmentat un 150% el nombre d’avantatges que ofereix, dels quals es poden beneficiar els més de 1.500 joves que són titulars del carnet. Tot i aquest elevat nivell, l’Ajuntament continua treballant per augmentar l’impuls social de la proposta i potenciar encara més el carnet a nivell local perquè esdevingui una eina d’ús en el dia a dia dels i les joves.

Ester Navas, regidora de Joventut de Roses, assenyala que “el Carnet Jove de Roses és una bona eina per apropar el jovent del nostre municipi al comerç local a través de descomptes i promocions. Des de l’Àrea de Joventut animen a col•laborar a les diferents empreses de Roses en aquest projecte, que beneficia tant als i les joves, com al mateix empresari”.


Les empreses i establiments interessats a adherir-se a la iniciativa, poden contactar amb els  telèfons de l’Ajuntament de Roses 972 25 24 00 (Ext. 554) / 653 540 736 o per correu electrònic a l’adreça joventut@roses.cat. Un cop inscrits, rebran l’adhesiu distintiu del Carnet Jove de Roses, per poder-lo posar en un lloc visible de l’establiment. Per la seva part, els joves que encara no són titulars del Carnet Jove, poden inscriure’s a través del web carnetjove.cat, a qualsevol de les oficines de CaixaBank o a Imagin.

Podeu veure el vídeo promocional Carnet Jove Roses AQUÍ i consultar tots els establiments i descomptes disponibles a la web del Carnet Jove Roses.