El Carter Reial ja és a Roses per recollir les cartes de tots els nens i nenes de la Vila

El Carter reial arriba a Roses

Diferents moments de l'arribada del Carter Reial a Roses

Per tercer any el Carter Reial va arriba per mar a Roses per dirigir-se al campament i recollir totes les cartes que han escrit els més petits de cada llar als Reis Mags

El Carter reial arriba a Roses
Diferents moments de l’arribada del Carter Reial a Roses

Al voltant de les 17 hores d’ahir, 3 de gener, va arribar el Carter Reial a Roses.
Ho va fer per mar a bord d’una embarcació que va atracar al port esportiu. En allà va ser rebut per l’alcalde en funcions, Juan Manuel Fernández, i el regidor de Cultura i Festes, Francesc Giner, enmig d’un multitud de nens i nenes que, acompanyats dels seus pares i familiars, no van voler perdre’s aquest esdeveniment ple d’il·lusió per a ells, els més petits.

El Carter Reial, només desembarcar va pujar a un Cadillac de “l’Any de la Picor” per dirigir-se al campament acompanyat del seu seguici de patges i dels integrants de la banda de percussió d’Ociart, que a més d’oferir una cercavila plena de música de tambors van delectar als habitants amb un espectacle de foc. Però de foc que sortia de la boca d’en Cesc Segura, un jove rosinc amb fusta de Faquir.

I amb música, il·lusió i foc la comitiva va arribar al plaça General Prim on està ubicat el campament reial, i des d’on el Carter del Reis Mags va recollir totes les cartes dels nens i nenes de Roses, “però només d’aquells que han estat bons nois durant tot l’any”, va afirmar el Carter Reial (l’altre ego del rosinc Tino Ojeda), tot i que el regidor de Festes va puntualitzar que “poden venir tots els nens i nenes a donar els seves cartes al carter, ja que després seran els Reis Mags qui decidiran qui són els que s’han portat bé i els qui no es mereixen que els portin cap de regal”.

El Campament Reial torna a obrir aquesta tarda

El Campament Reial, composat per tres Jaimes  on en la primera els patges segellen les cartes, a la segona són rebuts pel Carter Reial i a la tercera és on dipositen les cartes en una bústia gegant, va estar obert fins passades les 20 hores.
I aquesta tarda, un dia abans que arribin els Reis Mags, tornarà a estar obert per a que els nens i nenes que encara no han tingut temps d’acabar d’escriure la seva carta, ho facin i li donin al Carter del Reis de l’Orient.