El Casal de Setmana Santa de Roses es farà en haver-se superat el nombre mínim de 10 inscrits

Casal de Setmana Santa de Roses

Tot i això, les inscripcions per participar en aquest Casal de Setmana Santa de Roses romandran obertes fins aquest dijous, 25 de març

L’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Roses confirma l’organització del Casal de Setmana Santa per a nens i nenes d’entre 3 i 12 anys, en haver-se superat el nombre mínim de 10 inscrits necessari per a la seva realització. Així doncs, l’activitat tindrà lloc del 29 de març fins a l’1 d’abril.

Tot i que “s’ha arribat a la quant mínima d’inscrits per realitzar el Casal, mantenim les inscripcions obertes fins aquest dijous, 25 de març per tal de donar l’oportunitrat a més nens i nenes de participar-hi”, ha manifestat la regidora d’Esports, Vero Medina.

Així, les inscripcions es podran fer a través de la web inscripcions.roses.cat, i com ha assenyalat la regidora, fins aquest dijous fins a les 14 hores.

El casal, que es duu a terme a les instal·lacions de l’escola Narcís Monturiol, proposa jocs, manualitats, tallers, activitats artístiques, danses, etc., adaptades a les edats dels infants que hi participen. Els dies de funcionament del casal seran del 29 de març a l’1 d’abril (ambdós inclosos), amb horari de 9 a 13 h i de 15 a 18 h. També s’ofereix servei de menjador.

Per a la correcta realització de l’activitat s’aplicaran tots els protocols sanitaris en el marc de la pandèmia per COVID-19.

Podeu consultar preus, bonificacions i documentació que cal presentar en el document adjunt.