El Casal del Pescador de Roses vol esdevenir un Centre Cívic i obrir-se a tota la ciutadania

Casal del Pescador de Roses
L'edifici del Casal del Pescador està situat a la Rambla Riera Ginjolers, nº 22

Antoni Falcó, nou president del Casal del Pescador de Roses des del passat mes de juny, vol obrir l’entitat a tothom grans i joves i que passi a ser, així, un Centre Cívic

Casal del Pescador de Roses
L’edifici del Casal del Pescador està situat a la Rambla Riera Ginjolers, nº 22

El passat mes de juny es van celebrar eleccions a la presidència del Casal del Pescador de Roses. Uns comicis que van donar com a resultat que Antoni Falcó sigui, des de llavors, el nou president de l’entitat, substiuïnt a Vicenç Simon.

Falcó va voler presentar-se a portar les regnes d’aquest Casal del Jubilat del mar “perquè es tractava de posar a una persona més jove que mogués una mica les activitats que es fan, i intentés atraure a la joventut a venir, perquè la gent es va fer gran i el Casal es veuria abocat a tancar”, ha assenyalat.

Per aquest motiu, el nou president del Casal del Pescador ha afirmat que “a partir de l’estiu, que és l’època on s’aturen les activitats, volem obrir-lo a tothom, que esdevingui un Centre Cívic on es pugui fer tota mena d’activitats per tothom, des de cosir, fer caminades i d’altres que la mateixa gent de poble proposi, i per fer-ho poden venir els dilluns, dimecres i divendres d’11 a 13 hores”.   

Tot això, Antoni Falcó, té com a objectiu “intentar que la gent dels 60 als 75 anys vingui al Casal, perquè actualment ve gent de més edat, no s’ha anat renovat, és un fet que pateixen els dos casals de jubilats que té el poble, i per això volem obrir el Casal del Pescador a tothom”.