El cementiri de Roses va oferir un molt bon aspecte per a la festivitat de Tots Sants

Festivitat de Tots Sants al cementiri de Roses
El cementiris com el de Roses reben per la festivitat de Tots Sants nombroses visites

Els centenars de visitants ahir al cementiri amb motiu de Tots Sants van comprovar el bon aspecte del lloc en quant a manteniment, neteja i ornamentació

Festivitat de Tots Sants al cementiri de Roses
Centenars de persones van visitar el cementiri de Roses amb motiu de la festivitat de Tots Sants

Amb motiu de la Festivitat de Tots Sants el cementiri de Roses va ser visitat ahir, ininterrompudament, per centenar de persones per portar flors als seus éssers estimats que ja no són amb nosaltres. Un camp sant engalanat, guarnit i endreçat per l’Ajuntament de Roses per tal d’oferir un més bon aspecte del que té durant tot l’any en aquesta festa en honor dels morts, “està més bonic que mai, moltes gràcies als responsables que se’n cuiden del cementiri, l’han deixat molt bonic que han deixat el cementiri, i sobretot a la part exterior, de veritat, ha quedat molt maco”, va la Mª Teresa Sanés. Del mateix parer va ser José Luís Muñiz, voluntari de FADIR i la residència Pi i Sunyer, el qual va portar a un senyora a visitar el cementiri, al considerar que “està tot bastant net i en quant a decoració està estupend, esta tot bastant correcte”.

I les germanes Pintado que també van valorar l’aspecte que oferia el cementiri per la festivitat de Tots Sants van considerar que “està molt ben arreglat, i després la gent es dedica a netejar els seus nínxols i ho deixen perfecte, ja veu vostè la presència que té, i després els nois que s’encarreguen de la neteja ho deixen també molt bé, sempre estan netejant”, va dir l’Assumpció, “ha pegat un canvi com la nit al dia, m’ha agrada molt”, va assenyalar la Dolors respecte a la part exterior del cementiri.

Tots Sants és un festivitat d’enyorança i record per aquells familiars o amics que en van omplir una època de la nostra vida.
I ahir, centenars de rosinc es van dirigir al cementiri de Roses per honrar als seus avantpassats, oferir-les unes flors, i perquè no, paraules i petons… D’amor.