El centenari de la UE Figueres posa de manifest la relació de Salvador Dalí amb el món del futbol

UE Figueres

El periodista Josep Playà oferirà en una conferència sota la cúpula del Teatre Museu Dalí de Figueres per explicar la relació del geni empordanès amb el futbol

UE FigueresLa Comissió del Centenari de la Unió Esportiva Figueres i els Amics dels Museus Dalí organitzen, aquest proper dijous 21 de març, una conferència, sota la cúpula del Teatre Museu Dalí, que posarà de manifest la relació poc coneguda de Salvador Dalí amb el món del futbol.
L’acte, que tindrà lloc a les 19:30 hores, és gratuït però cal confirmar assistència, ja que l’aforament de la sala és limitat.

El periodista i estudiós Josep Playà serà l’encarregat d’impartir la xerrada, que portarà com a títol ‘Dalí també pintava al futbol’ i en la qual parlarà sobre els retrats que el pintor va fer de futbolistes de la Unió Esportiva Figueres, les obres que va dedicar al Sant Andreu i al FC Barcelona, o els dibuixos de futbolistes que, en la seva etapa adolescent, feia a les pàgines dels llibres de text.

Partit de Veterans

La conferència forma part dels actes del centenari de la UE Figueres, com també el Torneig de Veterans que es jugarà el dissabte 23 de març a l’Estadi de Vilatenim a partir de les 10.30 hores. A banda dels veterans de la Unió també hi jugaran els del Girona, Olot, Blanes, Palamós i Vilobí. La jornada acabarà amb un dinar d’exjugadors al restaurant El Pa Volador.