El Centre Cultural de Ca l’Anita inaugura ‘Vivències i absències’, l’última obra de Juanjo Viñuela

Centre Cultural de Ca l’Anita
Moment de la inauguració de 'Vivències i absències'

Amb les obres de ‘Vivències i absències’ el rosinc Juanjo Viñuela convida a reflexionar sobre allò que cadascú ha viscut durant aquest temps de pandèmia

Juanjo Viñuela, acompanyat de l’alcalde de Roses, Joan Plana, el regidor de Cultura i Festes, Èric Ibáñez i el comissari de l’exposició, Toni Martínez, va inaugurar ‘Vivències i absències’, obres en les que l’artista rosinc ha volgut reflectir el protagonisme que durant aquest any i mig que portem de pandèmia ha assolit la imposició de la mascareta, les retallades de llibertat o la por a un possible contagi.

La mostra comença amb una sèrie de collages que conviden a rememorar aquest temps on cadascun de nosaltres hem experimentat alguna classe de pèrdua, sigui emocional o real. Tot seguit es poden veure els objectes d’art, carregats de simbolisme i sentit que interroguen a l’espectador fins a quin punt està canviant el nostre dia a dia. En aquest recorregut també hi ha un espai especial reservat a les obres que conformen la instal·lació anomenada Absències.

I després d’aquesta instal·lació en trobem les pintures de Viñuela, unes pintures que com en tota l’obra de l’artista no deixen mai indiferent a l’espectador.

‘Vivències i absències’ es podrà visitar al Centre Cultural de Ca l’Anita fins al 26 de setembre.