El Centre Excursionista Cabirols ofereix tramitar la llicencia i assegurança corresponent per usar el rocòdrom de Roses

Centre Excursionista Cabirols

Un aficionat a l'escalada pujant pel rocòdrom de Roses

Una condició obligatòria per poder obtenir la llicencia i l’assegurança es ser soci del club esportiu que la tramita, i el Centre Excursionista Cabirols ofereix als interessats la possibilitat de tramitarla

Centre Excursionista Cabirols
Un aficionat a l’escalada pujant pel rocòdrom de Roses

Per poder escalar pel rocòdrom que va inaugurar l’Ajuntament de Roses dissabte passat és obligatori disposar de la llicència de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya o bé d’una assegurança homòloga.

I el Centre Excursionista Cabirols de Roses, com a entitat adherida a la FEEC, “podet tramitar la llicencia amb la corresponent assegurança a totes aquelles persones interessades en poder gaudir de la instal·lació indoor d’escalada”, ha afirmat el president dels Cabirols, Josep Coucelo.
Així, els aficionats a l’escalada i que vulguin treure’s la llicència poden enviar un mail a cabirols2017@gmail.com, on els hi donaran tot tipus d’informació o resoldre qualsevol dubte al respecte.

Coucelo ha assenyalat que “segons la normativa de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, per treure’s la llicència primer has de ser soci del club esportiu que la tramita, i en el nostre cas tenim un preu molt reduït de quota, que és de 20 euros”, per remarcar que “en el cas de l’escalada es necessita una llicència de tipus C, la qual té un cost de 96,70 €”.

Per al president del Centre Excursionista Cabirols la instal·lació del rocòdrom ha estat “un encert per part de l’Ajuntament, ja que sembla ser que està molt reivindicat pels aficionats a l’escalada, i per nosaltres, facilitant la tramitació de les llicències per poder gaudir del rocòdrom es pot servir per créixer com a club en quant a nombre de socis”.

Excursió La Gavarra-Mare de Deu del Fau

D’altra banda, per aquest diumenge, 25 de març, el Centre Excursionista Cabirols ha organitzat una excursió per la zona de Salines Bassegoda, “una excursió de la qual sortirem de La Gavarra, al terme municipal de Maçanet de Cabrenys per la zona de Salines Bassegoda fins arribar al Santuari de la Mare de Déu del Fau, que seran unes més o menys unes 3 hores caminant, amb un recorregut amb un desnivell de 400 metres i d’una dificultat moderada”, ha assenyalat Josep Coucelo.

Assenyalar que el punt i l’hora de trobada serà l’estació d’autobusos de la SARFA a les 7:15 hores, per anar fins a Figueres a recollir a més socis, i des d’aquí ja anar al veïnat de Tapis, La Gavarra, per començar l’excursió a peu fins arribar a l’esmentat Santuari de la Mare de Déu del Fau.
Un cop allà, està previst anar fins el Puig de la Gavarra per contemplar les magnífiques vistes de Les Salines-Bassegoda.
I contemplades les vistes es tornarà cap a Roses per arribar a l’hora de dinar, cap a les 14 hores.

Els interessats en participar en aquesta excursió poden informar-se al Facebook dels Cabirols o escrivint al mateix mail de cabirols2017@gmail.com.