El Cercle Euram s’incorpora com a jurat dels Premis Emprenedors de l’Alt Empordà

Premis Emprenedors de l’Alt Empordà

Una imatge dels premiats a l’edició del 2019 dels Premis Emprenedors / Foto: Setmanari Empordà

Els Premis Emprenedors de l’Alt Empordà es lliuraran enguany i per primer cop al Teatre Municipal de Roses

El Cercle Euram de l’Empordà ha volgut mostrar el seu suport i ferm compromís amb l’emprenedoria a la comarca i, per aquest motiu, s’ha incorporat com a jurat de la 12ª edició dels Premis Emprenedors Alt Empordà, que enguany es lliuraran el 23 d’octubre al Teatre Municipal de Roses. Aquests guardons tenen com a objectiu la promoció de la iniciativa emprenedora a l’Alt Empordà, la difusió de la innovació i el reconeixement al valor afegit que aporten les persones que ho fan possible.

En la seva vocació de lobby empresarial empordanès al servei de la millora de la realitat socioeconòmica de l’Empordà, en el sí de l’Euroregió de l’Arc Mediterrani, el Cercle Euram de l’Empordà s’ha distingit sempre per treballar pel territori. Entre d’altres, va ser un dels artífexs de la instal·lació de la primera escola privada a la comarca, el centre educatiu Montessori de Figueres; i va impulsar l’Escola d’Arts i Oficis de la ciutat.

Els Premis Emprenedors Alt Empordà van néixer el 2009 de la mà de l’AJEG (Associació de Joves Empresaris de Girona), l’Ajuntament de Figueres, el Consell Comarcal de l’Alt Empordà i el Setmanari de l’Alt Empordà, i posteriorment s’hi ha afegit l’Associació Fòrum Imagina i l’Ajuntament de Roses.

Els guardons es distribueixen en cinc categories.

  • Premi Jove Empresari, que distingeix l’empresari/a empordanès/a menor de 42 anys que hagi tingut una trajectòria empresarial més destacada.
  • Premi Emprenedor, per al projecte d’empresa de l’Alt Empordà més viable, innovador i amb major potencial de creixement.
  • Premi a la Millor Idea de Negoci: per a les idees de negoci més creatives dels estudiants dels Instituts de la comarca. Aquesta categoria té dues modalitats de premis:
    – Estudiants d’ESO
    – Estudiants de Batxillerat i Cicles Formatius
  • Premi a la Línia de Negoci Innovadora, per a aquella empresa amb seu social a l’Alt Empordà que hagi estat capaç d’innovar en producte, servei o processos.
  • Premi a la Innovació Turística, per aquella empresa amb seu social a l’Alt Empordà que hagi estat capaç d’innovar en producte, servei o processos en el sector del turisme.