El cicle d’acció musical 66butaques presenta la seva segona edició

Cicle d’acció musical 66butaques

Sis propostes musicals, de gener a juny de 2021 a La Cate de Figueres a càrrec d’Anna Andreu, Penélope, Jorge da Rocha, Lil Russia & Jahzzmvn i Flamaradas, completaran una programació eclèctica de qualitat i originalitat

El cicle d’acció musical 66Butaques de La Cate de Figueres presenta la segona edició amb una programació per a tots els públics, i amb la qualitat i l’originalitat com a fils conductors. Els artistes Anna Andreu, Penélope, Jorge da Rocha, Lil Russia & Jahzzmvn i Flamaradas són els protagonistes d’una segona temporada de concerts que tindran lloc de gener a juny de 2021.

Tot i els contratemps i dificultats causades per la crisi sanitària, La Cate presenta una segona temporada del cicle després de cloure la primera edició amb una molt bona acollida per part del públic i els artistes que n’han format part. L’entitat figuerenca aposta per aquest projecte nascut el mes d’octubre de 2019, que en aquesta segona edició manté l’esperit alternatiu i de proximitat que el caracteritza, amb una programació eclèctica pensada per a tot tipus de públic i amb un doble denominador comú: la qualitat i l’originalitat.

De gener a juny de 2021, el tercer divendres de cada més La Cate de Figueres acollirà sis propostes musicals ben diverses que inclouen el pop melòdic de la banda emergent figuerenca Penélope (22 de gener), la delicadesa i solidesa de la veu d’Anna Andreu  (19 de febrer), l’expressivitat del contrabaixista portuguès Jorge da Rocha (19 de març), els sons urbans i combatius del rap de Lil Russia & Jahzzmvn (16 d’abril) i els ressons de copla, tango i rock andalús de Flamaradas (21 de maig). Finalment, la segona edició del cicle culminarà el mes de juny amb un concert sorpresa gratuït i a l’aire lliure, amb el qual es donarà pas a l’estiu i es celebrarà el començament del bon temps després d’un any difícil i complicat per tothom.

Tota la informació de les sis actuacions de la segona edició i la compra d’entrades ja estan disponibles a la pàgina web del cicle www.66butaques.cat.