El cicle ‘Música al Castell de Llers’ es consolida

Música al Castell de Llers

Un moment del concert de Merkado Negro al Castells de Llers / Foto: Nuri Llinares

Iniciativa musical impulsada per l’entitat ‘Fira Bruixa Llers’ amb col·laboració amb el consistori llersenc per tal de donar un ús cultural al Castell

Música al Castell de Llers
Un moment del concert de Merkado Negro al Castells de Llers / Foto: Nuri Llinares

El flamenç-fusió amb ritmes com el rock, el jazz i el funk del grup figuerenc Merkado Negro va tancar el primer cap de setmana d’agost una exitosa segona edició del cicle ‘Música al Castell de Llers’.
Merkado Negro va aconseguir fer aixecar bona part del públic de la cadira i va convertir la sala noble del castell en una zona d’animat ball, que a causa de la pluja el concert es va haver de fer sota cobert. Merkado Negro va ser l’encarregat de tancar cinc dissabtes de música durant els quals han actuat entre les parets rocoses del recinte medieval Two Cats, Bourbon, Jazzjuice i el trio format per Javier Juanco, Lluís Escuadra i Dani Forcada.

‘Música al Castell de Llers’ va néixer l’estiu passat de la mà de l’entitat Fira Bruixa Llers, en col·laboració amb l’Ajuntament.
Nuri Llinares i Anna Admetlla, al capdavant l’equip organitzador, es van mostrar “molt satisfetes de la resposta del públic” i, tot i que no van entrar en detall, van anunciar que “hi haurà més concerts a l’hivern i una tercera edició del festival d’estiu l’any vinent”.
Fira Bruixa Llers és una entitat que treballa en estreta col·laboració amb el consistori per donar un ús cultural al recinte medieval del castell, presidit per una imponent Torre de l’Homenatge, que es va restaurar fa tres anys.