Suquet de peix de Rose

El circ de la Fórmula 1 arribarà al Carnaval de Roses de la mà de la colla Fins que ens fotin fora!

Carnaval de Roses 2022
Després de la pretemporada d'entrenaments per circuits de tot el móns aquests 5 pilots demostraran durant el Carnaval de Roses que són els més ràpids, o no!

Official Dealer Gas Monkey GarageSí, perquè els membres de la colla Fins que ens fotin fora! aniran disfressats de pilots de F1 durant les desfilades del Carnaval

Fins que ens fotin fora. Així van nomenar a la seva colla quan la van crear. No sabem si aquest és l’objectiu dels seus membres, però el que és segur, segons el seu cap de colla, Alex Baiges, és que “han intentat fotre’ns fora posant-nos últims a la desfilada, però no poden, ni tan sols la Covid pot fotren’s fora del Carnaval”…

Potser, per no tornar a ser els últims a desfilar, han decidit anar disfressats de “pilots de carreres, de F1”, per així intentar fer la pole position i sortir els primers. Tot i que no ho van aconseguir, ja que sortiran amb el número 30, que va ser el total d’equips que van fer el millor temps (situació insòlita mai vista en la història de la F1) i es va haver de celebrar un sorteig, i els va tocar sortir els últims dels millors.

Passat l’estiu de l’any, els membres de la colla Fins que ens fotin fora! van desmuntar la decoració de la seva carrossa del Carnaval de fa dos anys, però després, “fins que no es va confirmar que es feia no ens hem posat a treballar en ella, la qual l’estem decorant com si fos un motor home de F1, i com no tenim molt de temps hem fet un disseny i l’hem posarem un vinil que semblarà un tràiler dels que es veuen al campionat de Fórmula 1”, ha assenyalat Baiges.

Aquesta colla, coneixedora que qualsevol Carnaval pot ser l’últim, és a dir, que en qualsevol moment els poden fotre fora, han preparat “un Carnaval com cada any, passat l’estiu ja vam dir que ho faríem així si es podia fer i ja està”, és a dir, res de low cost. I és que, de fet, aquesta colla comptarà, si fa o no fa, amb el mateix nombre de persones disfressades que sempre, “sí, som 120, fa dos anys érem 130, per tant estem en les mateixes xifres” ha desvetllat el cap de la colla Fins que ens fotin fora!, el qual considera que els integrants del Consell de Carnaval “han sigut molt valents, perquè anul·lar-lo es podia fer en qualsevol moment”, respecte al fet d’esperar fins a l’últim moment si es feia o no el Carnaval quan en d’altres poblacions feien públic que l’ajornaven, o bé l’anul·laven.

Cadascú dels 120 pilots de Fórmula 1 paga 180 euros per competir en les diferents curses del Carnaval de Roses, “i està tot inclòs, fins la modista i l’equip de música que hem aconseguit comprar-lo i ja no hem de llogar res, per tant, podrem anar al Carnaval de Castelló d’Empúries al mes de maig”, ha dit l’Àlex.

Doncs sí, per la colla Fins que ens fotin fora serà un Carnaval “com cada any” perquè fins i tot pel dijous ja han llogat el seu propi envelat per iniciar la festa com cal que, en el seu cas, es tractarà dels entrenaments lliures de F1 abans de les curses de divendres, dissabte i diumenge.