El Club Bàsquet Roses clou una temporada exitosa

Club Bàsquet Roses

El Club Bàsquet Roses va acomiadar la temporada 2017-18 amb un sopar a la Sala Polivalent del Pavelló Municipal d'Esports

Dissabte el Club Bàsquet Roses va celebrar el sopar de germanor que va posar fi a la temporada 2017-18

Club Bàsquet Roses
El Club Bàsquet Roses va acomiadar la temporada 2017-18 amb un sopar a la Sala Polivalent del Pavelló Municipal d’Esports

La Sala Polivalent del Pavelló Municipal d’Esports va ser testimoni, dissabte a la nit, del sopar de fi de temporada del Club Bàsquet Roses.
Un sopar de germanor en el que es van donar cita al voltant de 300 persones entre directiva, tècnics, jugadors, amics i familiars del C.B. Roses, que es va celebrar amb el bon gust de la feina feta després que l’equip del Sènior Femení es proclamés com el millor de tota Catalunya. Títol que pot assolir diumenge vinent l’Infantil Masculí Verd com a campió de Girona.

Ha estat una temporada exitosa, “podem dir-ho així perquè hem complert els objectius que ens havíem marcat a principis de temporada, evidentment quan tens 14 equips hi ha que aconsegueixen els resultats i d’altres que no, però en general estem molt satisfets”, va afirmar el coordinador esportiu del C.B. Roses, David Casellas.

Entre els equips que sí han aconseguit els resultats esperats estan els esmentats del Sènior Femení, entrenat pel propi Casellas, que l’any vinent dirigirà a 2ª Territorial amb l’objectiu de mantenir la categoria, i el campió de Girona, l’Infantil masculí, que aquest proper diumenge jugarà la ‘Final Four’ contra els campions de Barcelona, Tarragona i Lleida de la qual sortirà el campió de Catalunya.