Mes de paraules

El Club Bàsquet Roses lluitarà aquest cap de setmana per ser campió de Catalunya

Club Bàsquet Roses
L'equip Sots-25 del Club Bàsquet Roses que disputarà la Final Four pel títol de campió de Catalunya

La Final Four per determinar el campió de Catalunya Sots 25 de bàsquet s’inicia demà a Altafulla, Tarragona, amb la participació del campió de Girona, el Club Bàsquet Roses

L’equip Sots-25 del Club Bàsquet Roses, que es va proclamar campió de Girona el passat mes de maig es desplaça fins la població d’Altafulla (Tarragona) per disputar la Final Four per intentar assolir el títol de campió de Catalunya.

Els equips participants són el CB SD Espanyol i el Club Bàsquet Ciutat Vella, de la demarcació de Barcelona, el Club Bàsquet Roses, de Girona i l’amfitrió Vermuteria La Ramona, de Tarragona. De Lleida no hi ha cap representant en no tenir cap equip Sots 25.

I demà, els joves jugadors dirigits per en Cinto Berta, s’enfrontaran en la segona semifinal al Club Bàsquet Ciutat Vella que es disputarà a les 19 hores, tot just després de finalitzar la primera  entre el Vermuteria La Ramona i el CB SD Espanyol.

La final entre els dos guanyadors de les semifinals se celebrarà aquest diumenge, 12 de juny, a les 19 hores també, un cop acabat el partit pel tercer i quart lloc.