El Club Bàsquet Roses presenta els 13 equips, amb 163 jugadors i jugadores, de la seva 27ª temporada

Club Bàsquet Roses

Tot els jugadors i jugadores tècnics, delegats i preparadors físics del Club Bàsquet Roses 2014-15

Vint-i-set anys contemplen la història del Club Bàsquet Roses que ahir va presentar la present temporada 2014-15

Club Bàsquet Roses
Tot els jugadors i jugadores, tècnics, delegats i preparadors físics del Club Bàsquet Roses 2014-15

Al Pavelló Municipal d’Esports, on juga com a local, el Club de Bàsquet Roses va presentar, ahir al matí davant l’alcaldessa, Montse Mindan, la regidora d’Esports, Anna Jorquera, i aficionats, seguidors i familiars, als 13 equips que prenen part en aquesta temporada 2014-15, la 27ena de la seva història.

Tretze equips els quals estan integrats per un total de 163 jugadors i jugadores, dos coordinadors, 12 entrenadors, un amb titulació d’entrenador nacional, 2 amb títol de Segon nivell, 1 de Primer nivell, 7 amb títol d’Iniciació, 3 Ajudants d’entrenador i 1 preparador físic.
Tots ells van sortir a la pista per presentar-se davant la seva afició.
En l’ordre, de menor a major, Mariel·la Roig anava nomenant als diferents equips, així, en primer lloc va sortir l’Escola de Bàsquet, integrat per 30 nois i noies acompanyat del director i entrenador de l’Escola, David Casellas, conegut per tothom com ‘Kape’, i els entrenadors Miquel Soler i Jaume Francesc.

Tot seguit, van ser presentats els dotze equips del Club Bàsquet Roses: el Pre-Mini Masculí, integrat per 12 jugadors amb els entrenadors Laia Clos i Pau Sendra; el Mini Femení, format per 10 jugadores i entrenat per Xavi Crespo; el Mini Masculí, composat per 14 jugadors sota la direcció del tècnic Juan Pérez; el Pre-Infantil Masculí, integrat 9 jugadors entrenats per Laia Clos i Sara Ferrer; l’Infantil Femení, format també per 9 jugadores dirigides per Laura López i Leyla Ahmed; l’Infantil Masculí, composat per 13 jugadors, sent l’Esther i en Miquel Soler els encarregats del seu entrenament; el Cadet Femení, amb 13 jugadores a la pista, entrenats per Albert Jorquera i David Casellas; el Cadet Masculí, integrat per 8 jugadors amb els entrenadors Xavi Crespo i Miquel Soler; el Júnior Femení, amb 10 jugadores sota la direcció tècnica de ‘Kape’ i el Júnior Masculí, composat per 12 jugadors entrenats per Víctor González amb Xavi Fernández com a preparador físic.

El següent equip a presentar-se va ser el Sènior Masculí C.B. Roses-Adepaf, el qual està format per 13 jugadors i és una aposta de futur d’aquest esport a Roses, ja que està vinculat amb l’equip de bàsquet de Figueres i, per això, una part dels jugadors provenen de l’Adepaf. Els partits com a local els juga a la capital altempordanesa, tot i que està previst que el proper dissabte, 23 de novembre, juguin el seu primer partit com a local a Roses.
Aquest equip, que disputa la lliga de 3ª Catalana, és entrenat per Albert Clopés, sent en Juan Pérez el preparador físic.

I per últim, les 11 noies del Sènior Femení, entrenades per David Casellas, ‘Kape’, amb el delegat de l’equip, Víctor González i el preparador físic, Xavi Fernández, van ser les que es van presentar davant els seus incondicionals.

Tot seguit, el president del C.B Roses, Sebastià Millans, va dirigir unes paraules a l’afició assenyalant que aquesta temporada “és nou repte per a tots, i en la que esperem que la qualitat del nostres jugadors i jugadores sigui una temporada plena d’èxits, com les últimes”. La regidora d’Esports va desitjar molts èxits als equips “i a final de temporada ens veiem per celebrar-los”. I per últim, l’alcaldessa de Roses va destacar la figura de Joan Fajardo, cofundador del Club Bàsquet Roses, que va rebre el premi a la Trajectòria Esportiva a la III Nit de l’Esport i el va posar com a exemple de “la dedicació, promoció i amor per un esport, el bàsquet”.

Finalment tots els equips es van posar al centre de la pista per posar per la tradicional fotografia de record de presentació de la nova temporada.