El Club Bàsquet Roses va celebrar una presentació un xic diferent dels seus equips per la temporada 2019-20

Club Bàsquet Roses

Jugadors, tècnics i Junta directiva del Club Bàsquet Roses per a la temporada 2019-2020

Els jugadors i tècnics del Club Bàsquet Roses van decidir posar-li un xic d’imaginació i de divertiment a la presentació dels equips per a la nova temporada

A veure, totes les presentacions dels clubs esportius composats per diferent equips venen a ser, si fa o no fa, totes igual. Per megafonia criden als jugadors, els quals saluden als seus aficionats per, tot seguit, agrupar-se i fer-se la foto de record.

I no és que el Club Bàsquet Roses tirés a terra el Pavelló Municipal d’Esports aquest passsat diumenge per celebrar una presentació diferent, no. Simplement, els 12 equips del club, 6 masculins, 4 femenins, 2 mixtes i l’Escoleta per fer un total de 160 jugadors i jugadores, després de fer-se la foto oficial i formal va utilitzar la imaginació, i van posar davant les càmeres amb un poses més o menys agosarades, però si divertides, com podeu comprovar a la galeria fotogràfica de sota.

I a diferència d’altres presentacions que hem viscut, en aquest cas també es va presentar a tota la Junta directiva al complet, que també es va fer la foto oficial, tot i que només la formal.

Fins i  tot, la representant de la Federació de Bàsquet de Girona, Maite Calamita, que va assistir a la presentació juntament amb l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, i la regidora d’Esports, Vero Medina, va reconèixer que “estic sorpresa perquè no havia vist mai una presentació tan ben feta i tant divertida”.

Una presentació que va ser conduïda per la Mariel·la Roig, i per la qual l’alcaldessa va demanar un fort aplaudiment per la bona tasca de speaker que fa ver Roig.
Per la seva part, la regidora d’Esports va anunciar que “aviat tindrem les graderies noves i mirarem de canviar les cortines i donar una mà de pintura”.

Aprendre a jugar en equip i amb respecte, i consolidar els primers equips per en un futur assolir millors cotes, objectius del Club Bàsquet Roses

L’objectiu Club Bàsquet Roses, que aquesta temporada compta amb 12 equips, 6 masculins, 4 femenins, 2 mixtes i l’Escoleta “és sobretot que els joves aprenguin a jugar a bàsquet, aprenguin a jugar en equip i s’ho passen bé. El guanya o perdre és, relativament, important, perquè el realment important l’haver fet tot el possible per aconseguir la victòria”, va afirmar el president del Club Bàsquet Roses, Martí Roca.  

Esportivament parlant, segons va dir el coordinador esportiu del club, Miquel Soler, a part de “formar jugadors per a que vagin nodrint als primers equips tant masculins com femenins és lluitar per al campionat en algunes lligues i poder pujar de categoria, com és el cas de l’Infantil masculí o el Mini de segon any”, tot i que va remarcar Soler “és un objectiu, no pas una obligació”.
Pel que fa al primer equip femení, que va perdre la categoria, “enguany amb un equip renovat i amb entrenador el que volem que es consolidi com a equip per en un futur poder recuperar la categoria de 2ª Catalana que vam perdre l’any passat”. I respecte al Sènior masculí, a la línia del femení, “composat per jugadors molt joves, la majoria de 18 anys, és consolidar-lo i assentar les bases per a que sigui un equip referent a la comarca”, va desvetllar Soler.