El Club Ciclista Roses celebra el Dia del Club

Club del Club Ciclista Roses

Foto de família dels participants del Dia del Club del Club Ciclista Roses

El Dia del Club, una jornada de germanor que l’entitat ciclista vol portar a terme cada any

Club del Club Ciclista Roses
Foto de família dels participants del Dia del Club del Club Ciclista Roses

El Club Ciclista Roses organitza al llarg de l’any dues marxes de ciclisme, en la modalitat de BTT, que són la pim pam i la Ratpenat, però en canvi cap per a bicicletes de carretera. Així, que enguany els responsables de l’entitat van decidir celebrar el Dia del Club “per tal d’agrupar a tots els ciclistes de totes dues modalitats en una jornada de germanor i que a partir d’ara la volem celebrar cada any”, va afirmar el Secretari del Club Ciclista, Josep Moreno, el qual va destacar que aquest dia està obert a la participació de tothom, sigui o no soci de l’entitat.

I el Dia del Club es va iniciar concentrant a tots els participants al port esportiu, concretament a l’heliport on es van fer la foto de record de la jornada, per seguidament dirigir-se tots cap a Vilajuïga “i allà farem una cronoescalada, uns per carretera i altres per muntanya fins a Sant Pere de Rodes, concretament fins l’esplanada de Mas Ventós on farem el dinar”, va desvetllar Moreno.

Un dinar en el que participar familiars i amics dels ciclistes participants, i que va consistir en una botifarrada popular.
Cal destacar que actualment el Club Ciclista Roses té una quarantena de socis, els quals portaran a terme el mes de desembre la darrera activitat de l’any, un sopar on passaran un audiovisual de fotografies de les proves organitzades així com dels viatges o reptes que van realitzar alguns del socis arreu l’estat espanyol en bicicleta, com en Ferdy a Sevilla, Ani Díaz a Jerez i Lluís Puigbert a Hondarribia.