El Club Ciclista Roses presenta la seva seu lliurant un xec de 330 € a l’Associació Tramuntanets

Club Ciclista Roses

Representants de Bicis a Punt i Surià Bicis amb les de l'Associació Tramunanets de Roses

Un espai de la cafeteria Quetedit de Roses farà les funcions de local del Club Ciclista Roses, que van presentar donant un xec per valor de 330€ recaptats a la Bike Marató del Cap de Creus 2018

Club Ciclista Roses
Representants de Bicis a Punt i Surià Bicis fent entrega del xec a les de l’Associació Tramunanets de Roses

La Bike Marató del Cap de Creus, celebrada el passat mes de març, va tenir per segon consecutiu un caire solidari. Així, el Club Ciclista de Roses, organitzador d’aquest marxa en bicicleta, va recaptar diners, a través de les botigues Bicis a Punt de la Vila, i Surià Bicis de Figueres, gràcies a les visualitzacions del vídeo promocional que es va realitzar per  l’edició de 2018.

I aquest passat dissabte, aprofitant que l’entitat ciclista presentava la seva seu, ubicada a la cafeteria Quetedit de Roses, va lliurar a l’Associació Tramuntanets els diners recaptats, 330 euros gràcies a les 5.000 visualitzacions que va tenir l’audiovisual.

Uns diners que les representants de l’entitat social presents a l’acte, la presidenta Soraya Giménez i Andrea Chicheanu, van agrair “perquè ens ajudarà a poder organitzar les colònies d’aquest estiu”.

Per la seva part, el president del Club Ciclista Roses, Josep Moreno, va voler “agrair la gran predisposició que van tenir des del primer moment les botigues Bicis a Punt i Surià Bicis per participar d’aquesta acció solidària, així com a l’Associació Tramuntanets de Roses per la seva ajuda el dia de la marxa Bike Marató del Cap de Creus”, per remarcar, “i sobretot, per la seva feina en favor dels nens i joves amb discapacitats”.

La manera de recollir diners va ser que les botigues esmentades van aportar una petita dotació econòmica per cada visualització del vídeo promocional. Una solidaritat que els representats de Bicis a Punt i Surià Bicis van assegurar que continuaran portant a terme en afirmar que “l’any vinent, més”.