El Club de Fans de Maverick oferirà totes les curses del mundial de motociclisme en directe

El Club de Fans de Maverick oferirà totes les curses del mundial de motociclisme en directe

Els fans de Maverick Viñales i els aficionats al mundial de motociclisme podran seguir totes les curses des de la seu del club de fans del pilot, l’hotel Mont Mar de Roses

El Club de Fans de Maverick oferirà totes les curses del mundial de motociclisme en directe
La seu del Club de Fans de Maverick Viñales, ubicada a l’hotel Mont Mar de Roses

El mundial de motociclisme i el de la Fórmula 1 sempre s’han pogut seguir en obert per diferents canals de televisió. Per el cost dels drets d’emissió que demanen els organitzadors de totes dues competicions ha provocat que per poder veure-les s’hagi de pagar.

Enguany la modalitat de pagament ja ha arribat a les motos, per la qual cosa les curses del mundial de motociclisme que consta de 18 carreres, només es podran veure en obert en directe 9, els altres nou la retransmeten per un canal de pagament.
Un handicap que el president del Club de Fans de Maverick ha volgut solucionar oferint la possibilitat de donar totes les curses en directe des de l’hotel Mont Mar de Roses, per què els socis i aficionats no es perdin cap carrera, “com a club és el mínim que podíem fer pels nostres socis”, ha afirmat Herrera, per la qual cosa “ens hem abonat a MovistarTV, què és el canal que dóna les curses, tot i que al ser un local públic el cost de l’abonament és el triple”.

Un cost però que el president espera minimitzar “gràcies a l’aportació que fa en Maverick al club i a les que fan, evidentment, els socis”.

En aquest sentit, cal destacar que la quota de soci per entrar al Club de Fans ha baixat de 25 euros que es pagava els darrers anys als 15 € que val enguany.

Les curses que s’emetran pel canal de pagament i no es podran veure en directe són: GP Qatar, GP Argentina,  GP França, GP Itàlia, GP Holanda, GP Indianapolis, GP Gran Bretanya,, GP Japó, GP Austràlia, tot i que 3 hores després Telecinco les oferirà en diferit.

I les que es podran veure en obert són: GP Amèrica, GP de España, GP de Cataluña, GP de Alemanya, GP de República Checa, GP de San Marino, GP de Aragón, GP de Malàisia y GP de Comunitat Valenciana.

La modalitat de pagament serà efectiva al 100 %, tant en el mundial de motociclisme com en de la Fórmula 1, al 2016.