Programa Reallotgem

El club de Futbol Platja Roses es classifica per a la fase final de la Copa Catalunya

Club d’Esports Platja Roses
L'equip del Futbol Platja Roses que disputar la final de la Copa Catalunya 2015 / Foto: Futbol Platja Roses

El Futbol Platja Roses va guanyar els dos partits de la primera fase que es va jugar a Castelldefels

Futbol Platja Roses
L’equip del Futbol Platja Roses que es va classificar per disputar la fase final de la Copa Catalunya 2015 / Foto: Futbol Platja Roses

Aquest passat cap de setmana els jugadors del Futbol Platja Roses es van desplaçar a Castelldefels per disputar la primera fase de la Copa Catalunya 2015 de l’especialitat.

Dissabte els rosincs es van enfrontar contra el Levante UD, un dels equip més potents com així ho demostra la seva tercera posició final a la Lliga espanyola de futbol platja.
Però, els jugadors de Roses van passar per sobre dels alacantins, i en una primorosa primera part van ser capaços d’endosar-lis un 7 gols per arribar amb un marcador de 7 a 1.
A la represa els jugadors del Futbol Platja Roses només van haver de conservar la renda per emportar-se la victòria per un resultat final de 9 a 4.

I el segon partit el van guanyar els jugadors rosinc sense necessitat de jugar cap minut, ja que el rival, el Bonaire FP, no va comparèixer a la platja de Castelldefels i, per tant, es va donar la victòria al Futbol Platja Roses amb un còmput de 3 a gols a zero.

Aquestes dues victòries a la primera fase de la Copa Catalunya de futbol platja va situar a l’equip de Roses com a líder del Grup A, la qual cosa els classifica directament per disputar la fase final del torneig que es disputarà a la mateixa platja de Castelldefels el proper 5 de juliol.

L’equip del Futbol Platja Roses s’enfrontarà al Torredembarra Xiri’s a la primera semifinal, i l’Esplais FP ho farà contra el Vilanova Geltrú CF per decidir quins dos equips disputaran la final per conquerir la Copa Catalunya.