Suquet de peix de Rose

El Club de Pesca de Saint Cyprien guanya al CPE Roses La Perola la prova Interclubs de Pesca

CPE Roses La Perola
Els pescadors van degustar un berenar de germanor abans de disputar la prova Interclubs

Torneig Interclubs pel qual una desena de socis del Club de Pesca Esportiva Roses La Perola es van desplaçar fins a la localitat francesa de Saint Cyprien

Aquest passat dissabte, 1 de juny, es va celebrar a les aigües franceses de Saint Cyprien el ja tradicional torneig social interclubs organitzat pel club de pesca d’aquesta localitat de la Catalunya Nord.

Una vintena de pescadors de Sant Cyprien i de socis del Club de Pesca Esportiva Roses La Perola, es van donar cita per participar en aquesta prova.

El certament es va disputar des de les 8 del vespres fins a l’1 de la matinada, i en el que els pescadors del club de Roses tot i fer un bon paper, va ser el pescador francès, Charles Expósito, qui va guanyar el certamen, i per la victòria es va emportar una pota de pernil salat gentilesa del club de La Perola.
En segona posició va quedar, precisament, el president del club rosinc de pesca, Sergi Giménez, que va ser obsequitat amb un trofeu. El podi el va tancar un pescador tambñe del Club de Pesca de Saint Cyprien, Francesc Guillaume Renard.

Cal destacar que entre els membres del Club de Pesca Esportiva Roses La Perola i del Club Saint Cyprien mantenen des de fa anys una molt bona relació, i fruit d’aquesta les dues entitats organitzen a banda i banda de la frontera tornejos per mantenir i enfortir els seus vincles d’amistat.