El Club de Pesca Esportiva Roses La Perola renova la seva Junta

C.P.E.R. La Perola

Un moment de l'Assemblea general del C.P.E.R. La Perola

Alberto Fernández es proclamat per unanimitat, i de manera oficial, com a president de l’entitat de pesca esportiva de Roses

C.P.E.R. La Perola
Un moment de l’Assemblea general del C.P.E.R. La Perola

A l’última assemblea del Club de Pesca Esportiva Roses La Perola es va decidir renovar la Junta de l’entitat. Alberto Fernàndez va agafar les regnes de la presidència a meitat de la temporada passada després de la marxa del club de l’anterior president, Manel Coll.
Un càrrec que ara desenvolupa de manera oficial després de ser escollit, per unanimitat, per la resta de membres presents a l’assemblea.
D’altra banda, la vicepresidència l’ocupa ara Juan Tena, mentre que la tresoreria continua a càrrec d’Àngel Alavés.
Alejandro Soria i José Antonio González són els nous secretaris, una funció que abans desenvolupava Javier Crespo.
Com a vocals van ser nomenats Alberto Vallejo, José Gutiérrez i Toni Castillo en substitució d’Àlex Castelló, que va deixar el club, i d’Àngel Monedero, que va decidir no continuar en el càrrec.
Cal destacar que durant l’assemblea es va decidir la creació del Delegat de Mar, que va recaure en la persona de José Moral, i que la seva principal funció serà de fer d’enllaç entre el Club de Pesca Esportiva Roses La Perola i la Federació Catalana.
Tots els membres de la nova Junta són de Roses, excepte Castillo, que és originari de Llançà i Moral, que viu a Barcelona.