El Club de Pesca Esportiva Roses La Perola tanca un any 2015 per emmarcar

Als èxits esportius del Club de Pesca La Perola s’ha d’afegir el Premi a l’Equip més destacat de 2015 de Roses lliurat a la IV Gala de la Nit de l’Esport

Club de Pesca Esportiva Roses La Perola
Foto de família dels socis del Club de Pesca Esportiva Roses La Perola durant la cloenda de la temporada

Un sopar que es va portar a terme al restaurant l’Olivar de Roses va servir de cloenda de la temporada del Club de Pesca Esportiva Roses La Perola.
41 socis del club es van donar cita per gaudir de l’àpat, que un cop acabats els cafès es es va aprofitar per l’entrega de premis de la temporada.

Així, els primers premiats van ser els que van aconseguir les peces de major pes de la VI Lliga Surfcàsting del CPE Roses La Perola. Miguel Haro per una dorada de 2 kg i 990 grams, Xavi Conde per un llobarro de 3 kg i 271 grams, que va ser la peça més gran de tota la lliga, Jaume Calpena per un mabre de 839 grams i Pedro Pablo amb una llisa de 1 kg 380 grams, van ser els guardonats.

Tot seguit, es va lliurar el trofeu a la dona millor classificada de la general, que va a parar a mans de l’olotina Anna Pérez, la qual va aconseguir entrar en el top ten amb la desena posició.

Pel que fa a la categoria sub 21 els guardonats van ser Albert Massó, com a primer classificat, Juan Diego Díaz, com a segon i Sergi Jiménez, com a tercer.

I dels més joves es va passar amb als més veterans, on Josep Palomeras va rebre el trofeu al primer classificat de la categoria, Jaume Marginet el del segon i Ramon Varela el del tercer.

I ja, pel que respecte a la classificació absoluta de la IV Lliga de Surfcàsting de La Perola, Josep Bernárdez va rebre la Copa de Campió, Alberto Fernández la del segon classificat i Albert Palomeras el trofeu del tercer classificat. Uns trofeus que va lliurar el redactor d’aquesta casa, viladeroses.cat, en agraïment de la difusió que ha fet al llarg d’aquets anys de la Lliga Social de Surfcàsting del Club de Pesca Esportiva Roses La Perola.

Una temporada per emmarcar

Segons el president del CPE Roses La Perola, Alberto Fernández, aquesta temporada ha estat pel club “molt bona, semblant a la de 2013, que en quant a resultats en competició va ser millor, ja que en el primer any que vam sortir a competir Jordi Segura va guanyar el campionat de Catalunya, quedant Joan Tena en tercera posició” va afirmar Fernández, per destacar que “tot i no assolir als títols de 2013, ha estat una temporada per emmarcar, ja que vam aconseguir el Premi a l’Equip més destacat de l’any””.

Un 2013 on Jordi Segura va assolir la medalla de bronze al campionat estatal de Surfcàsting.

El Club de Pesca Esportiva Roses La Perola, profeta en la seva terra

El CPE Roses La Perola és un club humil que en aquesta temporada que acaba de finalitzar ha arribat a la xifra de 44 socis, “cada any anem sumant”. Una temporada en la que aquesta entitat de pesca va ser distingida a principis d’aquest mes de desembre a l’Equip més destacat de l’any 2015 de Roses gràcies al podi aconseguit per Jordi Segura i José Elias al campionat d’Espanya de Surfcàsting Duo, i als grans resultats assolits en aquesta categoria tant al campionat d’Espanya per Comunitats Autonòmes, com a la general d’aquest certament estatal de pesca.

“Un premi que em va fer molta il·lusió personalment, però també perquè ve a significar que el que estem fent des del club es donar a conèixer que és el Surfcàsting a nivell de competició, és a dir, hem donat un pas endavant per difondre aquesta especialitat de pesca aquí a Roses”, va dir Segura. Per la seva part, Elías va assegurar “que el premi va ser merescut i un reconeixement a una pràctica esportiva humil com és la pesca”.

Una pesca esportiva que sembla que al Club de Pesca La Perola té visos de continuar, ja que segons van dir membres de l’entitat, “està arribant gent jove, aquest anys s’han fet soci uns quants joves, els quals asseguraran la continuïtat del que estem fent ara”.

Sí, una temporada per emmarcar, i amb un futur prometedor…