El Club de Pesca La Perola lliura un xec de més de 1.000 € a la Fundació Roses Contra el Càncer

Club de Pesca Esportiva Roses La Perola

Moment de l'entrega del xec per valor de 1.020 €

En total van ser 1.020 euros que ajudarà a la Fundació Roses Contra el Càncer a sufragar les despeses de la psicooncòloga i el projecte ‘Medicament zero’

Club de Pesca Esportiva Roses La Perola
Moment de l’entrega del xec per valor de 1.020 €

El Club de Pesca Esportiva Roses La Perola va organitzar per primer cop l’any 2016 l’Open dels Pernils, un certamen que va servir per cloure la temporada de pesca dels socis del club que van disputar la VI Lliga Social de Surfcàsting.
Un open que deu el seu nom a que cada pescador, pel fet de participar, s’emporta cap a casa un pernil salat. Només van participar una vintena de pescadors, però en comprovar que tan era guanyar com no perquè el pernil estava assegurat, a la segona edició es van presentar una cinquantena de pescadors d’arreu Catalunya.
Va ser doncs quan els responsables dels CPE Roses La Perola van decidir donar-li un caire solidari i destinar els donatius de les inscripcions a la Fundació Roses Contra el Càncer.

Un caire solidari envers la lluita contra el càncer que van repetir en el III Open dels Pernils, en la que van recaptar un total de 1.020 euros, els quals aquesta setmana van lliurar a la Fundació Roses Contra el Càncer en un acte celebrat a la seu de l’entitat socio-oncològica.

“La Fundació porta a terme una tasca molt necessària envers als malalts i els seus familiars, per això vam decidir l’any passat que l’Open dels Pernils fos benèfic a favor de la Fundació. Llavors vam recaptar 1.000 euros, els mateixos tot i que un xic més que aquest any i els tornem a fer entrega d’aquests diners”, va manifestar el president del Club de Pesca Esportiva Roses La Perola, Jaume Calpena.

Uns diners que van ser molt ben rebuts per la presidenta de la Fundació Roses Contra el Càncer, Pilar Serra, en assenyalar que “estem molt agraïts al Club de Pesca de Roses per aquesta aportació, la qual ens ajudarà a sufragar les despeses de la psicooncòloga i a continuar amb el projecte ‘Medicament zero’, que són tots aquells que no entren per la Seguretat Social i que nosaltres fem que no els costi un euro als usuaris i socis de la Fundació”.

El president del Club de Pesca La Perola va assegurar que l’any vinent s’organitzarà el IV Open dels Pernils “per continuar ajudant a la Fundació en la seva tasca, que avui dia, desgraciadament, és imprescindible”.